caixa popular

La circulació del tramvia recupera la normalitat després de reparar-se l'enganxada de la catenària per un camió

La circulació del tramvia recupera la normalitat després de reparar-se l'enganxada de la catenària per un camió
10/07/2018 -

La incidència patida aquest dilluns pel tramvia de València en enganxar-se un camió amb la catenària de la xarxa elèctrica de Metrovalencia va quedar solucionada abans de la mitjanit, moment en el qual la circulació va quedar restablida fins al final del servei, segons ha informat la Generalitat en un comunicat. L’incident es va registrar al pas del tramvia per la rotonda de l’avinguda Tarongers amb el carrer Lluís Peixó, a l’altura del Tanatori de Serradora.

Els fets van ocórrer a les 13.35 hores quan, a causa de l’enganxada del camió en la catenària, es va haver d’interrompre la circulació dels tramvies de les línies 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch) i 6 (Tossal del Rei-Marítim Serradora) en els trams entre Tarongers i Doctor Lluch, en el primer cas i entre Tarongers i Marítim-Serradora, en el segon.

La tercera línia del tramvia, la 8 (Marítim Serradora-Marina Reial Joan Carles I) no es va veure afectada i va duplicar les seues circulacions per a facilitar els desplaçaments cap a les platges. A més, FGV va posar autobusos a la disposició dels usuaris per a poder realitzar els desplaçaments que no es podien realitzar amb tramvia.

Al voltant de les 19.00 hores, es va procedir al tall de tensió per a realitzar les labors de reparació de danys, la qual cosa va obligar a interrompre el servei de les Línies 6 i 8, i en la Línia 4 es prestava servei fins al bucle de Pont de Fusta.

A les 23.15 hores van concloure els treballs de reparació, podent-se restablir-se la circulació a les 23.30 hores fins a la finalització del servei diari.

Quant als danys produïts, FGV enumera el trencament d’aïlladors, d’un pòrtic de sustentació i de la derivació d’un descargador, sense que caiguera cable a terra en cap moment. També es va produir un trencament del pantògraf d’un tramvia, que estava a l’entorn de l’enganxada en aqueix precís instant, sense altres incidències.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 11 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC