25n
25N
25N

Ràpida intervenció de la Policia Local d’Alzira en l’incendi d’un taller de motos esta matinada

Ràpida intervenció de la Policia Local d’Alzira en l’incendi d’un taller de motos esta matinada
21/10/2020 -

La Policia Local d’Alzira rebia al voltant de les 4 de la matinada gràcies a la col·laboració ciutadana, el 112 avisa d’un possible robatori en un taller de motos, situat al carrer Trinidad Redal d’Alzira. A la seua arribada comproven que en realitat es tracta d’un incendi. Els vidres de la planta baixa han explosionat de la mateixa manera que els vehicles que estaven dins d’un taller de motos. Immediatament avisen els bombers, que aconseguixen controlar i extingir el foc prop de les 5 de la matinada.

Des del primer moment tant la Policia Local amb la col·laboració de la Policia Nacional comencen a donar avís i desallotjar els veïns de l’edifici, prop de 70 persones que han pogut eixir sense incidències per l’escala principal, accessible des del carrer Requena.

En la intervenció dos agents municipals i dos de la Policia Nacional han hagut de ser ingressats a l’Hospital de la Ribera per inhalació de fums. A hores d’ara un d’ells ja ha estat donat d’alta. També s’ha atés un veí al mateix lloc dels fets per part de l’equip mèdic de l’ambulància present.

“Hem d’agrair la ràpida intervenció dels agents que han fet possible que tot el veïnat haja pogut eixir sense problema. Cal reconéixer el dur treball que porta a terme la nostra policia per a salvaguardar-nos i vetlar per la seguretat dels alzirenys i alzirenyes. En estos moments desitgem la ràpida recuperació dels companys i traslladem també l’agraïment al veïnat per la seua col·laboració, que una vegada més ha estat essencial per a l’èxit d’esta intervenció”, ha manifestat la regidora de seguretat, Sara Garés.

Els bombers també han acompanyat els veïns i veïnes a les seues cases per a comprovar els danys que han patit a les seues propietats. L’edifici ha estat valorat pel tècnic municipal d’Urbanisme que en una primera inspecció ha manifestat que no patix danys estructurals.

A hores d’ara la Policia Científica ha encetat la investigació que esclarirà les causes que han motivat l’incendi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 4 =