25n
25N
25N

Un incendi en Parc Natural del Túria amb risc a béns no forestals obliga a tallar la CV-50

Un incendi en Parc Natural del Túria amb risc a béns no forestals obliga a tallar la CV-50
16/02/2020 -

Efectius de bombers terrestres i aeris treballen en l’extinció d’un incendi en un canyar del Parc Natural del Túria, a Vilamarxant, que ha obligat a tallar el trànsit pel fum en la CV-50, segons ha informat Emergències.

A més, s’ha establit la situació 1 del Pla Especial enfront del Risc d’Incendis Forestals (PEIF) per la possible afectació a béns no forestals. Es tracta de la “situació d’emergència per un o diversos incendis forestals que, en la seua evolució previsible, pot afectar greument béns forestals i, en el seu cas, afectar lleument la població i béns de naturalesa no forestal”.

Així mateix, s’ha procedit en concret a tancar al trànsit la CV-50, en el quilòmetre 87,5, en veure’s afectada pel fum.

En un primer moment, el Consorci Provincial de Bombers de València ha mobilitzat dues dotacions, al costat d’una unitat dels bombers forestals de la Generalitat, una autobomba, un agent mediambiental i una unitat de vigilància.

Després, s’han incorporat als treballs d’extinció un coordinador forestal, dues unitats més de bombers forestals de la Generalitat, altres dues autobombes, i dos mitjans aeris de la Generalitat (un HLC amb brigada helitransportada i un AT).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − set =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud