25n
25N
25N

Inaugurada l'exposició 'Arbres amics, amics arbres', amb 621 creacions de l'alumnat de Paiporta

Inaugurada l'exposició 'Arbres amics, amics arbres', amb 621 creacions de l'alumnat de Paiporta
04/02/2019 -

El Museu de la Rajoleria de Paiporta ha inaugurat aquest dilluns l’exposició ‘Arbres amics, amics arbres’, que compta amb 621 creacions de l’alumnat de centres educatius del poble. Aquesta mostra, proposada per les regidories de Medi Ambient i Educació amb motiu del Dia de l’Arbre, es podrà visitar al museu paiportí fins al pròxim 11 de febrer.

Els centres educatius participants en la iniciativa han sigut els CEIPs Ausiàs March, L’Horta i Lluís Vives, el col·legi La Immaculada i l’IES Andreu Alfaro. L’objectiu de la proposta de l’Ajuntament ha sigut que xiquetes, xiquets i joves de Paiporta valoren la importància dels arbres, tant des del punt de vista mediambiental com paisatgístic.

Han assistit a la inauguració de l’exposició, que ha batut tots els rècords de participació, l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, el regidor de Cultura, Alberto Torralba, i la regidora d’Ocupació, Comerç, Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, Teresa Verdú.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + divuit =

Valencia activa
bombers
Valencia activa