25n
25N
25N

Inauguració de "Tradicions" de Jaume Panera a Rafelbunyol

Inauguració de "Tradicions" de Jaume Panera a Rafelbunyol
18/01/2019 -

Ahir es va inaugurar “Tradicions” la nova exposició de l’artista local Jaume Panera. Una mostra que es podrà visitar fins al 31 de gener a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura de Rafelbunyol.

La incontenible productivitat de Jaume ens porta, amb aquesta mostra, noves pintures que tenen com a nexe d’unió les tradicions del nostre poble i de València en general.

Tradicions d’origen religiós, com l’actual festivitat de Sant Antoni amb els seus diferents actes: calderes, benedicció dels animals, cordades, etc. D’altra banda trobem festes més generalitzades com el “bou al carrer” o el “tir i arrossegament” o esports particulars del nostre àmbit com la pilota valenciana.

A les pintures l’espectador reconeixerà personatges que formen part de la cultura i de la memòria de Rafelbunyol, recordarà paisatges que han sigut arrasats pel pas del temps, racons del poble que ja no existeixen, xiquetes i xiquets que hui ja són iaies i iaios o gent que malauradament mai veurem passejar pel nostre poble. Panera ha aconseguit donar-li a aquestes tradicions, algunes mil·lenàries, un vessant actual en unes pintures molt fotogràfiques, tant en cromatisme com en composició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =

bombers
CCCC