25n
25N
25N

El record d'Antonio Ferrandis inicia el Festival de Cinema de Paterna

El record d'Antonio Ferrandis inicia el Festival de Cinema de Paterna
16/10/2019 -

La IV edició del Festival de Cinema de Paterna ha arrancat aquest matí amb la inauguració, en el Gran Teatre, d’una galeria sobre la vida i filmografia de l’actor Antonio Ferrandis.

A més, a la vesprada, l’actriu Aura Garrit i el director, Gerardo Herrero presentaran la seua última pel·lícula “L’assassí dels capritxos”, un thriller policíac que mescla el suspens amb el món de l’art.

El dijous 17 d’octubre a les 18 h en el Gran Teatre, es projectaran els deu curtmetratges finalistes que competiran per alçar-se amb el primer premi del concurs d’aquesta edició en cada categoria.

Per part seua, el divendres 18 d’octubre, s’ha organitzat una jornada basada en la “Moguda Valenciana” en la discoteca Mya (el club de l’Umbracle, al costat de l’Avinguda Antonio Ferrandis de València). L’esdeveniment començarà a les 18 h amb la projecció de “El Desenterre”, rodada a València i reconeguda com a millor pel·lícula en els I Premis de l’Audiovisual Valencià.

Finalitzada la projecció de la pel·lícula se celebrarà un col·loqui a càrrec del seu director Nacho Ruipérez, el productor Ximo Pérez i els actors Jan Cornet i Cristina Perales, moderat pel periodista Álvaro G. Devís.

Després de la trobada amb el públic, la discoteca del Grup Salamandra oferirà una sessió ambientada en la Moguda Valenciana, moviment sociocultural de l’època en la qual s’ambienta la pel·lícula.

El dissabte 19 d’octubre, el festival es vestirà de llarg per a celebrar la Gala de lliurament de premis a les 22 h, on a més de premiar als curts guanyadors, s’entregarà el Premi Especial “Antonio Ferrandis” a l’actriu Carmen Machi com a reconeixement a la seua carrera.

Prèviament, a les 19 h, l’actriu presentarà la projecció de la pel·lícula “La porta oberta” en la qual Machi és protagonista.

El festival posarà el punt final, el diumenge 20 d’octubre amb un dia dedicat a la pel·lícula “Dolor i Gloria”, que ha posat en el mapa enguany a Paterna. Al matí a les 12 h, es realitzarà un recorregut especial per les coves, escenari de la pel·lícula, en el qual estarà present l’actriu Nora Navas.

Finalment, a les 18 hores, en el Teatre Antonio Ferrandis, es projectarà la pel·lícula, precedida d’un breu col·loqui amb l’actriu, i que estarà moderat pel periodista Mikel Labastida.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =

museo prehistoria