25n
25N
25N

Inauguració del bingo Ciutat d'Utiel

Inauguració del bingo Ciutat d'Utiel
26/07/2018 -

El Bingo Ciutat d’Utiel aposta per la innovació del Bingo Electrònic Azulred, propietat del conegut empresari Juan Navaixes Contreras. La qual potenciarà el sector de l’oci i entreteniment de la zona.

De què tractarà Azulred en la nova sala Ciutat d’Utiel

El que es creu alguna cosa nova i innovadora en la zona per a augmentar l’oci a Utiel i voltants sempre és una gran notícia, alguna cosa pel que la plana d’Utiel-Requena cobrarà una especial vida en el sector d’oci i entreteniment.

És alguna cosa que, per descomptat, generarà un important augment de l’ocupació en la zona. D’ací la gran acceptació que ha tingut entre la gent de la regió.

Es tracta d’una modalitat d’oci electrònic que Azulred enfoca cap al bingo. Azulred s’estén per tota la Comunitat Valenciana, comptant amb 30 sales en les poblacions més importants de la geografia valenciana.

Utiel compta amb quasi 12.000 habitants, els quals podran gaudir des de Bingo Ciudad de Utiel de totes les ofertes d’oci que contempla la sala, afegida la del Bingo Electrónico Azulred que gràcies als seus 20 terminals instal·lats en la sala i en estar intercomunicat amb altres 29 sales repartides per tota la Comunitat Valenciana, permetrà que l’emoció i els premis siguen molt majors.

El joc del bingo ofereix un gran entreteniment a tot tipus de gent. Pel que serà una bona alternativa d’oci per a la gent d’Utiel.

Aquesta obertura ve de mà de la família Serneguet. Familiars, amics, veïns, Degestec i empresaris de la xarxa es van acostar a acompanyar i gaudir d’aquesta nova inauguració.

està situat en el carrer Alejandro García 25 d’Utiel.

Vine a conéixer-ho!

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − dotze =

art en blanc
ruta del grial massamagrell