25n
25N
25N

'Imatges en el record', la nova iniciativa del Museu de la Rajoleria de Paiporta per compartir el seu arxiu fotogràfic als carrers del municipi

 L’exposició, a l’aire lliure, es pot visitar passejant per la localitat

'Imatges en el record', la nova iniciativa del Museu de la Rajoleria de Paiporta per compartir el seu arxiu fotogràfic als carrers del municipi
09/02/2021 -

El Museu de la Rajoleria torna a eixir del seu espai físic traient part de la seua col·lecció als carrers de Paiporta. La proposta continua l’estela de la mostra ‘El Museu ix al carrer’, que cada any per estiu, i coincidint amb les Festes de Sant Roc, mostra en diferents panells, repartits al llarg dels barris i carrers del municipi, part d’aquest gran testimoni gràfic de la tradició i etnografia paiportina.

“Com no ens cansem de recordar i de repetir, l’objectiu és continuar oferint alternatives culturals a la població paiportina malgrat les circumstàncies tan excepcionals que ens està obligant a viure la pandèmia sanitària. La cultura no es para a Paiporta”, ha expressat la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

Amb aquestes ‘Imatges en el record’ es farà un repàs per l’arxiu fotogràfic de la localitat, custodiat al Museu, coincidint amb dates assenyalades o significatives. De l’1 al 24 de març, sota el marc del Dia de la Dona, es podrà visitar la col·lecció ‘Dones i treball a Paiporta’. Del 31 de març al 24 d’abril serà el torn de ‘La Pasqua al carrer’. Entre l’1 de maig i el 24 de juliol es podran veure imatges del ‘Treball a Paiporta’ i finalment entre agost i octubre arribarà ‘L’estiu i la festa’.

Iniciativa ‘Imatges en el record’.

El punt de partida del recorregut serà un primer panell, acompanyat d’un plànol d’ubicació amb tots els panells, ubicat a l’esplanada de l’Ajuntament. Cadascú d’ells anirà acompanyat d’un codi QR amb informació específica sobre les imatges exposades, així com les exposicions en marxa i disponibles per a visita al mateix Museu.

Aquesta iniciativa naix des de Cultura inspirada en una proposta que ha demostrat el seu èxit i bona acollida i que permet continuar gaudint dels esdeveniments culturals a la localitat, en aquesta ocasió a l’aire lliure i fent un passeig pels seus carrers.

“Des de Cultura continuem treballant per oferir noves propostes d’oci per als pròxims mesos, sempre que la situació de la pandèmia sanitària ho permeta. No obstant això, seguirem aquesta línia de noves fórmules i propostes per mantenir molt viva la cultura al nostre poble”, ha conclòs la vicealcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 12 =