25n
25N
25N

La imatge dels Premis d'Artesania de la Comunitat rep una menció honorífica en els premis Graphis de Nova York

La imatge dels Premis d'Artesania de la Comunitat rep una menció honorífica en els premis Graphis de Nova York
21/04/2020 -

La imatge gràfica realitzada per a la VI edició dels Premis Artesania Comunitat Valenciana ha rebut la Menció honorífica, en la categoria de Poster Annual 2021, en els premis Graphis de Nova York, que reconeixen els millors projectes de disseny gràfic a escala mundial.

El Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana difon i potència l’artesania de la Comunitat Valenciana, promovent la consolidació i la competitivitat de les empreses artesanals que la integren.

Amb la finalitat d’incentivar la creació artesana, el Centre d’Artesania premia, en la seua edició anual dels Premis Artesania Comunitat Valenciana, el saber fer dels artesans i artesanes, recollint en una exposició, l’excel·lència artesana de la Comunitat Valenciana.

L’estudi valencià Creatias ha sigut l’encarregat de realitzar aquest projecte des de l’essència de l’artesania, de la matèria primera com a base i les mans com a eina de treball.

Partint de la base que la matèria, a l’origen i estat més pur, és transformada pels artesans i artesanes mitjançant la seua creativitat, donant lloc a la creació final, i valorant el procés des del seu inici fins a la resolució de la peça final.

Aquest concepte ha sigut traslladat a la imatge gràfica i a l’espai expositiu, realitzat en col·laboració amb Ricardo Alcaide, mitjançant l’ús de formes senzilles.

El cub com a interpretació de la matèria primera, punt de partida de tot artesà o artesana. La mà, símbol del mateix artesà o artesana, interactua amb el cub a través de les línies diagonals que reflecteixen les diferents tècniques i varietat de processos de les diferents disciplines, transformant aqueixa matèria primera en la “A” com a representació de la peça final.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 3 =