caixa popular

Crida als professionals per a seleccionar la imatge gràfica de les Falles 2018

Crida als professionals per a seleccionar la imatge gràfica de les Falles 2018
10/11/2017 -

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha anunciat l’aprovació de les bases que regularan la realització del cartell i de la imatge gràfica de les Falles de l’any que ve. La novetat principal serà l’increment de la dotació pressupostària, que arribarà als 4.500 euros, el que suposa un augment del 12,5 per cent respecte a l’any passat i d’un 50 per cent respecte a la convocatòria d’ara fa dos anys.

“Les associacions de professionals del disseny han tornat a ser protagonistes en l’elaboració d’aquestes bases perquè les Falles mereixen un treball rigorós i professional per promocionar-les tant ací com més enllà del nostre territori. Aquesta aposta ferma que anem reiterant des del Govern de la Nau també té un reflex en la dotació econòmica, que un any més tornem a augmentar”, ha explicat Fuset.

El sistema per triar qui farà el cartell i la imatge gràfica de les Falles de 2018 també ha sigut pactat amb les associacions professionals i, com ja va ocórrer l’any passat amb el dissenyador Ibán Ramón, els responsables del cartell i de la imatge gràfica de la darrera edició de Falles, Luis Demano i Joan Quirós, també s’incorporen al procés de selecció en aquesta crida oberta a professionals.

L’aposta de la Regidoria de Cultura Festiva per la professionalització de la imatge gràfica de festes, com ara les Falles i la Gran Fira, s’ha traduït en diversos premis als cartells de 2016, obra d’Ibán Ramón o Yinsen Estudio, en diversos certàmens de disseny a Espanya i Europa.

Tal com s’ha fet amb la imatge gràfica del Nou d’Octubre, se seguirà amb la col·laboració entre l’Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana, que adaptarà la imatge seleccionada a les seues campanyes de promoció de la festa de les Falles.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + onze =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris