25n
25N
25N

Il Market, el mercat de consum responsable a València

Foto: facebook.com/ilquartierevalencia

Il Market, el mercat de consum responsable a València
16/05/2019 -

Aquest dissabte 18, d’11.00 a 20.00 hores, el centre d’innovació Las Naves acull la celebració de la fira del consum responsable Il Market, organitzada per l’associació Il Quartiere, en la seua aposta per la reutilització de les coses. L’esdeveniment inclou també un taller infantil de reciclatge, poesia, música en directe i una xarrada sobre les conseqüències de l’anomenada moda presta.

El consum responsable, a través de la reutilització d’articles que ja no usem o no volem, és l’objectiu de Il Market, un mercat mensual organitzat per l’associació Il Quartiere que aquest dissabte se celebra al centre d’innovació Las Naves. En aquest mercat la gent ven i intercanvia allò que ja no vol o ja no utilitza. La persona que compra, al seu torn, aconsegueix un producte molt més barat i contribueix, a més, a la reutilització i el consum responsable.

En aquesta ocasió la indústria tèxtil inclou en Il Market una xarrada sobre consum sostenible en el sector, en la qual s’analitzaran les conseqüències mediambientals i socials que té el consum de l’anomenada moda presta. Es tracta d’una estratègia empresarial que consisteix a introduir diferents col·leccions dins del mateix any, dissenyades i fabricades de forma ràpida i barata.

El taller de reciclatge «Quina és la teua ciutat?» està dirigit al públic infantil i serà a càrrec de Llengües Verdes, una associació dedicada a la formació per a la sostenibilitat. Durant el taller les xiquetes i els xiquets aportaran la seua visió d’una ciutat més amable per a tota la població, que construiran amb materials reciclats.

A més, hi haurà música en directe amb Ellen Indigo, saxofon tenor, amb una mescla eclèctica de soul, rock, blues i cúmbia; i Dan Dann, una artista que canta versions de jazz acompanyada de la seua guitarra. La poesia també tindrà espai aquest dissabte en Las Naves, a càrrec de Poetas del Montón i Versonalidad.

programa

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 6 =

museo prehistoria
museo prehistoria