25n
25N
25N

Il·lusió compartida entre menuts i grans a un Nadal màgic a Godella

Il·lusió compartida entre menuts i grans a un Nadal màgic a Godella
08/01/2019 -

Fidels a la seua cita, com cada any els Reis Mags d’Orient passaren per Godella per repartir il·lusió en la nit més màgica de l’any. A les seues majestats els poguérem veure, primer, arreplegant les cartes de les xiquetes i xiquets a Vila Teresita, i després, desfilant pels carrers del municipi a la cavalcada reial, que fou tot un èxit.
Però els tres mags no foren els únics protagonistes d’aquestes festes. Des de la regidoria de Festes van treballar de valent per proposar un programa d’actes complet i enfocat no només al goig dels més menuts de la casa, sinó també dels pares i mares que els acompanyaven.
Durant el mes de desembre tinguérem, per exemple, l’espectacle infantil Perkumachine, una màquina del temps capaç de portar al món actual als millors percussionistes de la història. Amb Perkumachine ens traslladàrem d’un estil musical a un altre, de les músiques més primitives a la música més actual, sense oblidar-nos de la música clàssica del segle XVIII o estils com el jazz i el rock, tan importants en el segle XX.
O l’espectacle infantil de titelles Güela Güela, seguit del taller de creació de titelles. Güela Güela és un musical dirigit per al públic infantil, basat en l’obra Concert d’aus, de Frans Snyders, de gran plasticitat, molt visual i carregat d’emocions i música.
A més, com cada any, hem pogut delectar-nos amb la música dels cors Lambert Alonso, de la Vila, del Casino Musical i Sant Bertomeu al concert Cançons de Nadal a Godella. El públic juvenil també va gaudir a la gran festa de la nit de Nadal, organitzada per la penya Bafflexats al poliesportiu municipal. A més, enguany després de molt de temps, el carrer Major s’il·luminà amb una decoració nadalenca.
«Estem molt contentes per l’acollida que han tingut totes les propostes realitzades des de la regidoria de Festes», digué la responsable de l’àrea, Tatiana Prades. «Hem confeccionat un programa, com és natural, per al públic infantil, però també pensat perquè els majors que els acompanyen puguen compartir amb elles i ells la il·lusió i la màgia d’aquestos dies tan especials».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =