25n
25N
25N

Ikea obri una botiga 'pop up' al Centre Comercial Saler aquest divendres

Ikea obri una botiga 'pop up' al Centre Comercial Saler aquest divendres
16/02/2021 -

Ikea obri aquest divendres, 19 de febrer, una botiga ‘pop up’ en un espai de 220 metres quadrats al Centre Comercial Saler de València, en el qual oferirà “articles per a venda directa, que en el moment de l’obertura estarà enfocat a la primavera i l’ordre”.

Segons ha explicat la directora de la botiga d’Alfafar, Carmen Spinola, “les restriccions imposades per la crisi sanitària que estem vivint han dificultat l’accés a les instal·lacions”. Per això, han buscat “una solució que s’adapte al nou escenari per a continuar facilitant inspiració i noves idees en decoració, sempre d’acord amb les normes oficials i garantint la seguretat dels nostres col·laboradors, clients i proveïdors”.

En concret, en aquest espai es podrà accedir a parament, tèxtils i elements de decoració, organització i magatzematge, il·luminació i joc infantil. També hi haurà una selecció de productes d’alimentació d’IKEA Food i una zona de planificació i assessorament.

“Amb aquesta obertura fem un pas més en la nostra estratègia d’accessibilitat i oferim als valencians i valencianes un nou punt de contacte a València”, ha assenyalat Spinola.

Amb aquest espai, IKEA continua avançant en el seu procés de transformació digital i expansió, per al qual invertirà 150 milions d’euros en els pròxims 3 anys i amb el qual pretén continuar adaptant-se a les necessitats del client. Aquest pla de transformació passa també per un canvi de model de botigues tradicionals a un model d’omnicanalitat, que a més de continuar comptant amb botigues físiques preveu nous punts de trobada on i off, connectant tots ells com un únic IKEA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =