25n
25N
25N

L'IES Ausiàs March de Manises celebra la seua IIIª Fashion Show

L'IES Ausiàs March de Manises celebra la seua IIIª Fashion Show
07/02/2019 -

L’IES Ausiàs March de Manises ha celebrat a la Casa de la Cultura de Manises una nova edició de la “Fashion Show”, aquesta vegada sota l’eslògan “Hi havia una vegada… la Revolució”. En aquest centre entenen la moda no només com una manera de vestir, sinó com una forma d’expressió i de reivindicació; com un treball manual i creatiu, com una enorme indústria i com un gran reflex de les característiques culturals i socials de cada època.

L’espectacle de moda ha girat entorn a una desfilada en el qual l’alumnat de 1° de batxillerat artístic i 4° d’ESO de l’IES Ausiàs March, IES Enric Soler i Godes de Benifaió i l’IES Molí del Sol de Mislata ha mostrat les seues creacions, així com tots els passos del cicle creatiu: des de l’esbós de la idea, a la confecció de les peces, passant pel patronatge, l’elecció de teixits, el maquillatge, la perruqueria i la posada en escena. Abans de la desfilada van tindre lloc diferents actuacions musicals, teatrals i de dansa per a presentar l’acte.

Per a aquesta tercera edició, l’alumnat s’ha inspirat en els contes tradicionals, els quals han volgut reinterpretar per a trencar amb estereotips. En la mateixa línia, durant la setmana, s’ha pogut gaudir de l’exposició “Conteconomia” en la qual l’alumnat d’economia de 1r de batxillerat ha convertit els contes de la seua infància en còmics on l’economia té un paper rellevant.

Aquest acte, organitzat pel departament d’Arts Plàstiques, és el resultat de molt d’esforç i dedicació de l’alumnat de diferents especialitats i cursos de l’IES Ausiàs March de Manises, en el qual s’han implicat diferents departaments i centres d’educació secundària. I és que ni la moda és únicament combinar peces, ni l’educació es tracta únicament de memoritzar conceptes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 8 =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa