caixa popular

Gaudeix de les millors ‘food trucks’ en la III edició de Amstel València Market

20 restaurants sobre rodes posen en valor la gastronomia nacional i internacional i demostren que la cuina de street food també pot ser gourmet.

Gaudeix de les millors ‘food trucks’ en la III edició de Amstel València Market
22/09/2018 -

La tercera edició de’Amstel València Market reuneix fins a aquest diumenge 23 de setembre els millors food trucks de la Comunitat Valenciana. Els restaurants rodants porten les seues propostes gastronòmiques més innovadores i creatives a l’antic llit del riu Túria, entre el pont de les Flors i el pont de l’Exhibició.

Aquest mercat gastronòmic i d’oci explica durant tot aquest cap de setmana, de 12 hores del migdia a 24 hores de la nit, amb una selecció de 20 restaurants sobre rodes que posen en valor la cuina valenciana, nacional i internacional i demostren que el street food també pot ser gourmet.

D’entrada lliure i per a tots els públics i paladars, l’Amstel València Market es consolida com a pla d’oci per als valencians i enguany torna amb el ‘Premi Amstel València Market al Millor food truck’ amb l’objectiu de potenciar la gastronomia local. Seran els assistents els que decidiran amb el seu vot quin restaurant sobre rodes té la millor carta i els plats més exquisits i, per tant, qui es porta un premi en metàl·lic patrocinat per Amstel, l’única cervesa de marca de gran consum que es fabrica a la Comunitat Valenciana.

La competició està renyida perquè, entre altres food trucks coneguts, intentaran guanyar-se el favor del públic, ‘La Yaya María’ de l’Hort de Santamaría del Puig, la Pizzeria La Rodante, els exquisits i cridaners entrepans de Mr Rick, el menjar saludable de Veggie Snail o L’Esbirro, l’autobús anglés de 1954 de l’exfinalista de Masterchef Toni Carceller.

Destacables també les propostes vingudes des d’altres parts d’Espanya com les fritades del sud de la Rabalera i les hamburgueses per a sibaritas o les croquetes de centolla al safrà de la Pepita, cuinades en el seu espectacular Bristol Lodekka del 66 de dos pisos.

Actuacions de música en directe i animacions completaran aquesta iniciativa que cerca enriquir la vida a l’aire lliure en la ciutat i dinamitzar el sector de l’hostaleria i la restauració.

Premi a la participació amb l’equivalent al pes en cervesa

Participar en la votació del millor food truck de la Comunitat Valenciana té premi. Una persona, triada a l’atzar, es portarà l’equivalent del seu pes en cervesa per a compartir amb amics i familiars.

Segons ha destacat un dels organitzadors, Miguel Rives de Gastroagencia, “l’objectiu de la iniciativa és potenciar l’oci i la gastronomia de València, oferir propostes noves i creatives i recolzar al sector de la restauració i l’hostaleria de la Comunitat Valenciana”.

Per a un altre dels membres de l’equip organitzador, Robert Signes, “els restaurants sobre rodes s’han afermat a València i són una fantàstica opció per a mostrar al públic les diferents especialitats de cadascun des d’un lloc diferents cada cap de setmana”.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + divuit =