L'IVC, la FSMCV i Bankia presenten el jurat i els participants del III Concurs d'Orquestres

L'IVC, la FSMCV i Bankia presenten el jurat i els participants del III Concurs d'Orquestres
28/11/2018 -

L’Institut Valencià de Cultura (IVC), organitzador del Concurs d’Orquestres Bankia de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i amb el patrocini de Bankia, ha presentat als membres del jurat de la tercera edició del certamen, que tindrà lloc en el Palau dels Arts Reina Sofia de València el diumenge 17 de febrer de 2019.

El comité organitzador, format per dos membres de cadascuna de les entitats, ha escollit com a president del jurat a Miguel Ángel García Cañamero, titular del Cor Nacional d’Espanya i director d’orquestra. El jurat estarà compost per Beatriz Fernández Aucejo, directora titular de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (UV) i sotsdirectora de la Banda Municipal de Barcelona, i Enrique Palomares Chofre, concertino de l’Orquestra de València, detalla la Generalitat en un comunicat.

En la tercera edició del Concurs d’Orquestres Bankia de la Comunitat participaran dues orquestres en cada categoria. En la Salvador Giner, per a grups orquestrals d’entre 30 i 50 músics, la Jove Orquestra de la Primitiva Setabense i l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol (València).

En la categoria Martín i Soler, per a orquestres d’entre 51 i 70, concursaran l’Orquestra Simfònica Primitiva de Llíria (València) i l’Orquestra de Corda de la Societat Musical d’Alboraia (València).

L’III Concurs d’Orquestres és una de les grans iniciatives contemplades en el programa Bankia Escorta València, projecte de l’entitat dirigit a promocionar i recolzar la música valenciana i a les societats musicals de les tres províncies des de la seua engegada en 2014.

Les altres quatre línies d’actuació són el programa de beques dirigides a estudiants de formació no reglada de la xarxa d’escoles de música de la FSMCV, per a promoure la formació musical de les noves generacions, els Premis Bankia al talent musical de la Comunitat, el programa ‘Música a la llum’ de recuperació del patrimoni de les societats musicals i la reconstrucció de l’Alquería Julià.

Amb aquests projectes, l’entitat pretén mostrar el seu compromís i suport al moviment associatiu musical de la Comunitat en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + cinc =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
programacion rialto
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019