25n
Orgull
Orgull

El III Circuit Intercomarcal de Màdel compta els dies per al seu inici

Picanya donarà el tret d’eixida al III Circuit Intercomarcal de Màdel

El III Circuit Intercomarcal de Màdel compta els dies per al seu inici
09/04/2019 -

Amb una imatge renovada es presenta el III Circuit Intercomarcal de Màdel, que any rere any va guanyant adeptes i es consolida com un campionat referent dins del món de la pilota.

La bona acollida rebuda en els dos primers c ircuits, ha sigut una gran motivació per als seus organitzadors, que amb gran entusiasme han confeccionat aquest III Circuit Intercomarcal de Màdel 2019, amb l’esperança que servisca com a revulsiu per a consolidar definitivament la modalitat del màdel.

Un any més, el tret d’eixida es donarà a la població de Picanya, amb el IV Torneig 12 hores de Màdel, un dels més consolidats i amb més acollida del Circuit.

Enguany hi ha una novetat, i és que el torneig comptarà amb tres categories distintes perquè tothom puga participar, independentment del seu nivell. La categoria d’iniciació està pensada per a tots aquells que han tingut poc de contacte amb el màdel i s’animen a provar. La 2a categoria per a totes aquelles persones que ja estan més familiaritzades. Mentre que la 1ª categoria està destinada a tots aquells amb més nivell i experiència amb la nova modalitat.

El pròxim diumenge 14 d’abril és donarà l’inici a aquesta 3a edició, que ha augmentat el nombre de tornejos. En total, seran 9 poblacions les que acullen el Circuit, repartides en 6 comarques:

IV Torneig 12h de Màdel Picanya (l’Horta Oest) 14 d’abril
III Torneig 12h de Màdel Guadassuar (la Ribera Alta) 19 de maig
IV Torneig 12h de Màdel de Miramar (la Safor) 9 de juny
I Torneig 12h de Màdel CTP Camp Bixquert- Xàtiva (la Costera) 23 de juny
III Torneig de Màdel Ciutat de Carlet (la Ribera Alta) 5 i 6 de juliol
III Torneig Nocturn de Màdel d’Ontinyent (la Vall d’Albaida) 19 de juliol 2018
VII Torneig de Màdel de Castelló de la Ribera (la Ribera Alta) del 23 al 26 de juliol
III Torneig de Màdel 12h d’Orba (la Marina) 8 de setembre
III Torneig Final del Circuit Canals (la Costera) 29 de setembre
El Circuit comptarà amb més de 2000 euros de premis, els quals es repartirán entre els guanyadors de cada torneig i un premi final acumulat per al campió del Circuit.

Per a poder inscriure’s al torneig de Picanya, només cal buscar una parella amb qui jugar i contactar amb el telèfon 616 71 49 96.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − nou =