25n
25N
25N

140 parelles de tota Espanya es disputen el II Trofeu de Ball Esportiu Ciutat de València

140 parelles de tota Espanya es disputen el II Trofeu de Ball Esportiu Ciutat de València
26/10/2018 -

El Pavelló Municipal Malva-Rosa acull aquest diumenge el II Trofeu de Ball Esportiu Ciutat de València, una competició de caràcter nacional que està organitzada per la Federació Espanyola de Ball Esportiu i la Federació de Ball Esportiu de la Comunitat Valenciana, i compta amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal.

Prop de 140 parelles arribades des de punts de tota Espanya participaran en la competició. Han confirmat la seua presència ballarins esportius de Guadalajara, Madrid, Barcelona, Múrcia, Castelló, Alacant i València. El II Trofeu de Ball Esportiu Ciutat de València posarà en lliça a algunes de les millors parelles de les modalitats de ball esportiu i dansa coreogràfica, i serà puntuable per al rànquing autonòmic i nacional.

La competició començarà a les 10 hores de diumenge, i es prolongarà fins a les 20 hores. En total, seran 10 hores ininterrompudes del millor ball esportiu, que tindran el seu moment àlgid amb la participació de les parelles de nivell internacional a partir de les 17 hores del diumenge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

lleida 2020
activem alfafar