25n
25N
25N

Massamagrell aprova el seu II Pla Municipal d'Igualtat de Dones i Homes per unanimitat dels grups municipals

El passat ple, celebrat el dimecres, va donar llum verda a el II Pla Municipal d’Igualtat amb el vot positiu de totes les forces representades en ple.

Massamagrell aprova el seu II Pla Municipal d'Igualtat de Dones i Homes per unanimitat dels grups municipals
02/05/2018 -

Durant els últims 8 mesos l’Ajuntament de Massamagrell ha dissenyat el II Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes 2018-2021 (II PMIO) amb una alta taxa de participació de la ciutadania, del teixit associatiu i de les forces polítiques del nostre poble.

El projecte, coordinat per l’equip de EQUÀLITAT, participació i igualtat, conté els objectius i les accions que s’implementaran a Massamagrell durant els pròxims 4 anys en matèria d’igualtat, diversitat sexual i de gènere i lluita contra la violència de gènere i masclista.

Per això, des de la Regidoria d’Igualtat, s’han impulsat nombroses accions de diagnòstic participatives en les quals han participat un ampli elenc de col·lectius, associacions i ciutadania del municipi.

L’esborrany del II PMIO va aconseguir dimecres passat, 25 d’abril el vot positiu de tots els grups municipals, aconseguint, per tant, la unanimitat de totes les forces presentades en l’òrgan col·legiat de l’ajuntament.

Durant els pròxims mesos es començaran a implementar totes les accions que la ciutadania ha decidit durant la fase de diagnòstic. Per a açò l’Ajuntament explica des de fa uns mesos amb una agent d’igualtat en plantilla gràcies a una subvenció del SERVEF.

Per a Nina Sepúlveda, regidora d’Igualtat, “aquest II PMIO serà molt més coherent amb la realitat del nostre poble. Estem molt contentes amb la participació que ha tingut la fase de diagnòstic d’aquest projecte”. A més Sepúlveda afig que “el fet que tots els grups municipals hagen aprovat el projecte ens demostra que les coses s’han fet d’una altra forma: molt més dialogant i deliberativa amb tots els agents implicats en temes d’igualtat i diversitat”.

Pep Galarza, alcalde de Massamagrell, afirma que “s’ha aconseguit treballar en un projecte necessari per a Massamagrell, braç a braç amb nombroses associacions, col·lectius i grups municipals”. A més l’alcalde afig: “Massamagrell és referent en igualtat municipal, i anem a aconseguir que el nostre municipi estiga lliure d’agressions, discriminacions i desigualtats”. Galarza a més va agrair i li va donar l’enhorabona a la regidora d’Igualtat pel bon treball d’aquest projecte i el compromís que demostra dia a dia a favor dels drets de les dones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − nou =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa