25n
25N
25N

Massamagrell presenta a la ciutadania el seu II Pla Municipal d'Igualtat

Massamagrell presenta a la ciutadania el seu II Pla Municipal d'Igualtat
14/06/2018 -

Durant l’últim any, un equip mixt de funcionariat juntament amb una consultoria externa, han treballat en el disseny del II Pla Municipal d’Igualtat de Massamagrell a través d’un procés participatiu, dialogat i consensuat. Aquest projecte s’ha executat gràcies a una subvenció de 5.000 euros de l’Àrea d’Igualtat de la Diputació de València.

Com ja es va publicar en el seu moment, el pla va comptar amb la unanimitat de tots els grups municipals en l’ajuntament, la qual cosa demostra el compromís unànime de les diferents forces polítiques en pro d’un municipi igualitari i divers. A més, l’ajuntament ha decidit organitzar una presentació pública per a així donar a conéixer les línies estratègiques i els objectius que guiaran la política d’igualtat en el municipi.

“La presentació de l’II Pla Municipal d’Igualtat es realitzarà en el pati del Centre Cultural de Massamagrell el dijous, 21 de juny a les 19 hores. Comptarem amb la presència de Maria Such, directora general de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de la Generalitat Valenciana, i també ens acompanyaran Joan Gonçales i Jose Luis Sahuquillo, responsables d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, els qui explicaran les línies estratègiques, els objectius i el pla d’acció d’aquest projecte municipal per a la igualtat”, exposa la regidora d’Igualtat i Dona, Nina Sepúlveda.

“Des de l’Ajuntament de Massamagrell convidem a la ciutadania, al teixit associatiu i als grups municipals de Massamagrell a aquest acte que marcarà el tret d’eixida de l’II Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes de Massamagrell 2018-2021”, comenta l’alcalde, Pep Galarza.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 5 =

CCCC
torrent