caixa popular

Les dones creadores protagonitzen el II “Llíria Escènica”

Les dones creadores protagonitzen el II “Llíria Escènica”
13/07/2018 -

La regidora de Promoció Cultural, Empar Llàcer, i la de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, han presentat la programació del II “Festival d’Arts Escèniques al carrer: Llíria Escènica”. En l’acte han estat també acompanyades per directores i actrius de dos de les companyies participants “Teatro del Contrahecho” i “Atirohecho”.

Esta mostra de teatre i dansa s’oferirà del 24 al 27 de juliol i prendrà com a escenari distints espais del nucli urbà com el Parc Silvestre d’Edeta, la plaça de la Mare de Déu Antiga o la plaça Major.

La responsable de Promoció Cultural, Empar Llácer hi ha assenyalat que “s’ha preparat una programació molt interessant que pretén acostar les arts escèniques al públic en general, al mateix temps que invita a la reflexió i crear consciència des de la creativitat artística”.

En este sentit, ha explicat que s’han triat “obres dirigides i protagonitzades majoritàriament per dones, amb temàtiques al voltant de les circumstàncies i la mirada de les dones”.

Per la seua banda, la regidora Vallivana Murgui ha assegurat que “també es pot fer polítiques d’igualtat des de la transversalitat en totes les àrees municipals i la cultura pot jugar un paper molt important en estes accions, com demostra l’aposta que hem fets per les dones creadores en este festival”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + tretze =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC