25n
Orgull
Orgull

La II Degustació de Cultures torna a omplir la Torre de la riquesa gastronòmica i cultural de Torrent

Durant la jornada es va presentar una versió del joc de l’Oca basat en la ciutat

La II Degustació de Cultures torna a omplir la Torre de la riquesa gastronòmica i cultural de Torrent
01/04/2019 -

La segona edició de la Degustació de Cultures va tornar a omplir els voltants de la Torre amb la gran varietat gastronòmica i cultural present a la ciutat de Torrent. La cita va combinar les diferents tradicions culinàries i gastronòmiques de les diferents associacions culturals existents a Torrent. La festa va comptar amb l’animació musical en directe de la mà de The Blisters, un grup tribute a The Beatles, que va homenatjar la banda de pop-rock més important i influent de tots els temps.

Al llarg del matí milers de persones van gaudir i van comprovar la gran varietat d’especialitats culinàries d’Andalusia, Extremadura, Castella-la Manxa i Comunitat Valenciana. En el menú va haver-hi plats tradicionals com a molles, samfaina amb magre, ensalades gitanes, salmorejo, gaspatxo, paella, flors extremenyes, sardines, salmó i, com no podia ser d’una altra manera, paella.

L’Oca de Torrent

A més de la degustació culinària, l’altre plat fort de la jornada va ser la presentació d’una versió torrentina del popular joc de l’Oca. Es tracta d’una versió del joc de taula en el qual les caselles són llocs, persones, institucions o festes i tradicions de Torrent. Així, es pot caure en la casella de la Reina de la Trobada, de Genaro Palau, de les bandes de música, o dels Arquets. A més, xiquets i majors van poder gaudir d’una versió gegant amb la qual jugar en primera persona.

La Degustació de Cultures va comptar amb la participació de l’Associació de Mestresses de casa Tyrius, l’Associació Cultural Castella-la Manxa, l’Associació d’Amics de la Cultura Andalusa, el Centre Cultural El Quixot, el Centre Cultural Rociero Andalús de Torrent i l’Associació d’extremenys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 16 =