caixa popular

Igualtat licita la gestió i l'equipament de diversos recursos d'atenció a la infància, dones i persones amb diversitat funcional per 17,7 milions d'euros

Igualtat licita la gestió i l'equipament de diversos recursos d'atenció a la infància, dones i persones amb diversitat funcional per 17,7 milions d'euros
07/09/2017 -

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha tret a licitació la gestió integral, equipament i serveis de diversos recursos destinats a l’atenció a la infància, dones i persones amb diversitat funcional per un import total de 17.703.966 euros, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat.

Concretament, es tracta de la licitació de la gestió integral del centre d’acolliment d’infància Baix Vinalopó a Elx per un import que ascendeix a 7.577.204 euros, i la licitació del servei de tasques organitzatives, assistència i seguiment educatiu del centre d’acolliment de xiquets i xiquetes Mislata II, amb un pressupost de 2.991.733 euros. La data límit per a la presentació de sol·licituds de participació serà l’11 d’octubre de 2017 fins a les 15.00 hores.

Les contractacions d’aquests serveis responen al nou model d’atenció en centres d’acolliment infantil dissenyat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives que té com a prioritat oferir una atenció més individualitzada i personalitzada a les xiquetes i xiquets del sistema de protecció de la Generalitat, a mes d’afavorir que els centres tinguen una concepció el més similar a una llar.

Per a açò, el nou model contempla un reforç dels equips d’atenció en un 61%, i una reducció en el nombre de xiquetes i xiquets en cada centre. La implantació del nou model permetrà la contractació de 410 nous professionals amb una baixada del ràtio del 61%, passant d’1,05 professional per xiqueta o xiquet atès a 1,70, i la inclusió de nous perfils professionals com els mediadors interculturals o les tècniques o tècnics d’igualtat de gènere.

Altres licitacions

D’altra banda, i tal com arreplega el DOGV, es licita la gestió integral del centre ocupacional per a persones amb diversitat funcional de la Xara per un import total de 3.859.515 euros. En aquest cas la data límit per a la presentació de sol·licituds de participació serà el 10 d’octubre de 2017 a les 15.00 hores.

Així mateix, s’ha publicat la licitació de la gestió integral del Centre d’Emergència i Recuperació Integral de Castelló. El centre compta amb 35 places, 4 d’elles d’emergència, per a allotjar i atendre a les víctimes de violència sobre la dones, proporcionant-los un tractament professional integral amb la finalitat de pal·liar les conseqüències del maltractament patit, fomentant la seua autoestima i autonomia personal. El pressupost del contracte és de 2.926.453 euros i el termini de presentació de sol·licituds el 13 d’octubre a les 14.30 hores.

En tots aquests casos la durada del contracte serà de dos anys com a màxim.

Finalment, la Conselleria ha publicat la licitació de l’equipament de la Residència Caixa Ontinyent per a persones amb diversitat funcional intel·lectual amb un pressupost total de 349.061 euros. El contracte del subministrament d’equipament inclou 8 lots corresponents al mobiliari general i oficina, silleria, mobiliari i material clínic, equipament de la cuina i bugaderia, banys i vestuaris, llenceria i electrodomèstics. La data límit per a la presentació de sol·licituds de participació serà el 10 d’octubre de 2017 fins a les 15.00 hores.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris