25n
25N
25N

Igualtat incorpora personal interí als 52 plaçes funcionarials en Dependència i Diversitat funcional

05/06/2016 -

– Per a la dotació econòmica d’aquests llocs la Conselleria destina 1.862.493 euros

– El nou servei de Coordinació de Serveis Sociosanitaris i Tuteles comptarà amb tècnics encarregats de coordinar l’àrea de salut mental amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Política Inclusives ja ha incorporat personal interí de les borses d’ocupació de la Generalitat als 52 nous llocs funcionarials en matèria de dependència i diversitat funcional, creats per aquest departament amb l’objectiu de comptar amb els suficients recursos humans per al desenvolupament d’actuacions en les dues àrees.

Per a la dotació econòmica d’aquests llocs, la Conselleria destina 1.862.493 euros, dels quals 1.387.200 euros són per a les 41 places de la direcció general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència i 475.293 són per als 11 llocs de la direcció general de Diversitat Funcional.

Al llarg del mes de maig, s’han incorporat 31 interins per a la tramitació administrativa en a l’àrea de dependència de la Direcció general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència, concretament 4 tècnics per a la resolució de recursos i queixes, 12 per a elaborar i resoldre propostes relacionades amb programes individuals d’atenció (PIA), i 15 tècnics més per a l’enregistrament de sol·licituds.

Així mateix, s’han cobert places de tècnics per a l’atenció als serveis socials municipals, en la línia de reforçar el paper fonamental que exerceixen en l’atenció a les persones pel coneixement i proximitat amb els ciutadans.

D’altra banda, per a l’àrea de diversitat funcional, s’han creat 11 places de tècnics que s’encarregaran de coordinar les unitats territorials de tuteles de les direccions territorials i de reforçar les unitats de valoració de discapacitat.

A més, el servei de Coordinació de Serveis Sociosanitaris i Tuteles creat per l’actual Consell, comptarà amb nous tècnics que s’encarregaran de la coordinació amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en l’àrea de salut mental, amb l’objectiu de crear un pla integral d’atenció en un espai sociosanitari on confluïsquen respostes sanitàries i respostes socials per a les persones amb malaltia mental.

Un aposta per ho publique

Aqueixa aposta pel públic té com a objectiu superar la situació heretada de l’anterior Govern, amb més de 44.000 persones en llista d’espera i deficiències en matèria de personal. A més, complementa l’increment pressupostari que ja s’ha fet i que ha suposat un augment del 60,21% en les prestacions del sistema valencià per a persones depenents, que passa de 149,5 milions d’euros en 2015 a 239,5 per a 2016.

L’objectiu que s’ha marcat el nou Govern és que, durant 2016, s’incorporen 15.000 persones procedents d’aqueixa llista d’espera i es gestionen a més noves peticions, de manera que siguen unes 22.000 persones les que accedisquen.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − tres =

CCCC
torrent