caixa popular

Igualtat encarrega el projecte de rehabilitació d'una nau de Ribes per a la Universitat Popular

El projecte ha de presentar-se en un termini màxim de 60 dies, de forma que en setembre ja estarà llest i es podrà començar el procés per licitar l’obra

Igualtat encarrega el projecte de rehabilitació d'una nau de Ribes per a la Universitat Popular
16/07/2017 -

La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de València i presidenta delegada de la Universitat Popular, Isabel Lozano, ha encarregat ja, a través d’un contracte aprovat per la regidoria, la redacció del projecte de rehabilitació de la Nau de Ribes número dos, que estarà destinada a ubicar un centre sociocultural de la Universitat Popular de València. Este centre estarà dins del futur Parc Central de la ciutat .

L’edifici, que té un alt nivell de protecció, formarà part del futur complex d’instal·lacions i infraestructures de caràcter sociocultural i de gestió municipal que conformaran tot el conjunt de naus de Ribes. “Es tracta del segon gran centre sociocultural que tindrà la Universitat Popular, que se sumarà al que està situat en el recentment rehabilitat palauet d’Aiora”, ha dit la regidora ozano.

Lozano ha explicat que la idea és “aconseguir la màxima versatilitat de l’espai disponible per a adaptar-se a necessitats diverses, ja que este centre de la Universitat Popular de Russafa i Malilla estarà considerat com un autèntic centre sociocultural que estiga obert a l’ús dels barris, i de la ciutadania en general”.

Respecte al repartiment dels espais, la planta baixa es concep com un gran àgora multiusos capaç de transformar-se mitjançant elements mòbils en sala de conferències, sala d’exposicions o, fins i tot, com un espai per a representacions teatrals o musicals.

En l’entreplanta està previst poder instal·lar diversos espais multiusos que alberguen activitats de més continuïtat en el temps i que estiguen destinats a les classes de la Universitat Popular. “Es tracta de poder disposar d’aules, és a dir, d’espais de treball, comunicació o formació; així com també per a altres possibles entitats o persones que sol·liciten l’espai en qualitat d’usuaris externs”, ha dit Lozano.

“Al costat d’estos espais polivalents, es podria establir un espai delimitat i tancat per a la formació en el camp de les noves tecnologies digitals, dotat dels mitjans informàtics necessaris, així com per al maneig d’equips d’imatge i so, destinat a possibles classes d’informàtica i d’audiovisuals de la Universitat Popular”, ha explicat Lozano.

El contracte de redacció del projecte d’obres de rehabilitació de la Nau dos s’ha adjudicat per un import total de 18.271 euros, i inclou la redacció del projecte bàsic i d’execució de la nau, de l’Estudi Bàsic de seguretat i salut, la incorporació de l’immoble en el catàleg d’immobles pertanyents a la Universitat Popular i la redacció del projecte específic de bastida tubular. El projecte ha de presentar-se en un termini màxim de 60 dies, de forma que en setembre ja estarà llest.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + nou =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris