25n
25N
25N

Igualtat distribuïx 18 entrades per al XXI Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola entre xiquets i xiquetes en acolliment

Igualtat distribuïx 18 entrades per al XXI Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola entre xiquets i xiquetes en acolliment
06/08/2016 -

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, en col·laboració amb la d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha distribuït 18 entrades entre xiquets i xiquetes i adolescents que estan en acolliment, perquè puguen assistir gratuïtament al XXI festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola.

El festival se celebra en el castell del Papa Lluna de Peníscola, des de dilluns passat 1 d’agost i fins al 13 d’agost, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura en col·laboració amb la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Peníscola.

Concretament, en esta ocasió Igualtat s’han distribuït 6 entrades per al concert del conjunt Música Trobada, dirigit per Francesc Valldecabres i al que acompanyen la soprano Pilar Moral i el contratenor Carlos Mena.

Altres 6 entrades seran per al concert ‘Capella Ibèrica. De locuras e Hidalgos’, que tindrà lloc el dia 10 d’agost i que arreplega obres de compositors contemporanis de Cervantes i Shakespeare.

Finalment, 6 de les entrades distribuïdes seran per al concert del grup noruec Trondheim Barok, que interpreta música dels segles XVII i XVIII amb instruments històrics, oferirà el concert “El viaje al Norte”, el dia 11 d’agost. El secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, ha agraït a l’Institut Valencià de Cultura esta iniciativa perquè, “promou la inclusió social per mitjà de l’accés a la cultura a col·lectius vulnerables i persones en risc d’exclusió social”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + deu =