25n
25N
25N

Igualtat convoca ajudes per a projectes que promoguen la igualtat entre dones i homes

Igualtat convoca ajudes per a projectes que promoguen la igualtat entre dones i homes
04/10/2016 -

La Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha obert una convocatòria d’ajudes per aquelles associacions sense ànim de lucre que desenvolupen projectes a favor de la igualtat entre homes i dones i que afavorisquen la sensibilització social respecte a la discriminació de les persones LGTBI en el municipi de València. El termini de sol·licitud finalitza el pròxim 27 d’octubre.

Els objectius d’esta línia de subvencions que ha encetat la regidoria són afavorir la igualtat entre dones i homes a través de projectes que promoguen l’eradicació de la violència contra les dones, que enfortisquen les capacitats de les dones en l’accés a l’ocupació facilitant el seu desenvolupament professional i autonomia econòmica, que moguen les barreres derivades del seua posició en el mercat laboral i que faciliten i incrementen la participació de les dones en tots els àmbits.

Segons ha informat la regidora d’Igualtat, Isabel Lozano, “Les ajudes les poden sol·licitar les associacions, federacions i plataformes amb implantació municipal que tinguen com a finalitat la promoció de la igualtat entre dones i homes, així com les associacions que tinguen com a objectiu la defensa de la igualtat i els drets de la persones i col•lectius LGTBI”.

Per a més informació, totes aquelles persones interessades poden dirigir-se al Centre Municipal de la Dona o telefonar al 962087475. La sol·licitud es pot fer en qualsevol dels registres d’entrada de l’Ajuntament de València. També es pot realitzar a través de la pàgina web amb una certificació digital.

Per últim, Lozano ha assenyalat que “amb esta convocatòria dinamitzem el teixit associatiu que treballa per una ciutat més igualitària, un concepte que estem treballant amb consciència i que estem convençuts que aportarà resultats molt positius per a la nostra societat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 2 =