caixa popular

Igualtat subvenciona amb 2,5 milions d'euros 44 projectes de lluita contra la pobresa i d'intervenció psicosocial

Igualtat subvenciona amb 2,5 milions d'euros 44 projectes de lluita contra la pobresa i d'intervenció psicosocial
28/07/2018 -

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha subvencionat amb 2’5 milions d’euros un total de 44 projectes d’entitats sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana, per a la realització d’actuacions d’inclusió social a persones o unitats familiars que es troben en situació de vulnerabilitat.

Dels 44 projectes subvencionats, 22 estan destinats a programes per a cobrir necessitats bàsiques com a acolliment, condícia personal, alimentació i atenció així com suport sociosanitari, amb o sense allotjament, per un import d’1.837.380 euros.

La resta de projectes subvencionats són referents a programes d’intervenció psicosocial amb els objectius de fomentar l’emancipació, autonomia personal i inclusió social i laboral. Aquest tipus de programes ha rebut un total de 687.341 euros.

La resolució d’aquestes ajudes, publicada en el DOGV, estableix unes quanties econòmiques que van des dels 4.000 fins als 180.000 euros, depenent de la puntuació que cada projecte presentat ha obtingut segons uns criteris objectius establits en la convocatòria de les ajudes.

Totes les entitats sense ànim de lucre a les quals se li han concedit una subvenció desenvolupen actuacions vinculades i dirigides a les famílies més desfavorides i col·lectius més vulnerables, com a persones sense sostre o transeünts, població exreclusa, persones amb VIH en situació de vulnerabilitat social i qualsevol persona o famílies en risc d’exclusió.

Entre les actuacions que es realitzen es troba l’acompanyament en processos de la vida autònoma, creixement personal i autocuidades, així com programes d’atenció individualitzats, tot açò amb l’objectiu d’oferir suport social, jurídic, educatiu i sanitari a les persones en risc o situació de vulnerabilitat social que els afavorisca en la igualtat d’oportunitats i els facilite la seua integració en la societat.

Per províncies, les ajudes s’han concedit a 10 entitats per a projectes d’Alacant, 5 per a Castelló, 25 per a la província de València i 5 entitats que realitzen les actuacions a nivell autonòmic o supraprovincial.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + huit =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris