caixa popular

Igualtat trau a licitació la reforma integral de la residència per a persones majors dependents Verge de Lledó de Castelló

Amb un pressupost de 2,8 milions d’euros i un termini d’execució de 2 anys

Igualtat trau a licitació la reforma integral de la residència per a persones majors dependents Verge de Lledó de Castelló
23/01/2018 -

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha tret a licitació les obres de reforma integral de la residència per a persones majors dependents Verge de Lledó’de Castelló. L’anunci ha eixit publicat en el DOGV per un pressupost de 2,8 milions d’euros i amb un termini d’execució dels treballs de 24 mesos.

Es contempla com data límit de presentació d’ofertes en el registre general de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives durant els 13 dies naturals a explicar des del següent al de la publicació en el DOGV. Els interessats han de presentar la documentació en tres sobres separats, documentació administrativa, tècnica i proposició econòmica.

Amb les obres que licita ara la Conselleria es va a procedir a la millora, modernització, adaptació, adequació i ampliació de l’edifici perquè es complisca la normativa existent.

Cal recordar que en 2016 ja es van realitzar obres de rehabilitació en aquest centre per a ajustar-se a la normativa en matèria de seguretat per incendis i per a l’adequació d’algunes instal·lacions de la residència.

A petició dels treballadors, dels residents i dels seus familiars, s’ha considerat la realització de les obres sense que es produïsca el trasllat de les persones que resideixen en el centre. En el moment d’iniciar-se les obres s’estima que hauran entorn de 20 usuaris, ja que encara que el centre té capacitat per a 43, des de fa un any es van paralitzar els ingressos perquè les obres es puguen executar.

El pla d’obra contempla que les diferents actuacions es facen per fases i amb una contínua coordinació amb la direcció facultativa i adreça del centre, de manera que no s’iniciarà la següent fase fins que no s’acabe l’anterior perquè no afecte la cotidianeitat dels usuaris, o ho faça de la menor manera possible.

Aquesta previst que quan s’acabe una zona, passara a ocupar-se per les persones residents, i posteriorment s’aïllarà i començarà una altra nova. L’evacuació de l’edifici haurà d’estar garantida en tot moment.

L’edifici, amb capacitat per a 43 persones majors dependents, es configura en dos cossos units en planta baixa, un d’ells el que albergarà la residència que té planta baixa més 4 plantes i l’altre de serveis generals amb planta baixa més planta primera i segona.

En la planta baixa es troba l’accés principal i les seues dependències annexes, és a dir, recepció, sala de visites, adreça, administració, sala de capellans i despatxos polivalents.

També està en aquesta planta la gran part de la zona diürna de la residència com a zona d’estar, sales de rehabilitació i polivalents, menjador, bany adaptat per a usuaris i bany per a visites, així com zones de serveis generals, cuina, magatzems, càmeres, cambra de brosses i un passadís protegit per a evacuació.

La planta primera combina un sector d’habitacions per a residents amb zones comunes i a l’altre costat del pati exterior, serveis generals com a bugaderia i vestuaris de personal i magatzem de llenceria. En les plantes superiors, segona, tercera i quarta, es disposen més habitacions.

Existeixen diverses circulacions verticals en l’edifici, dos ascensors i una escala en l’edifici principal de residència i ascensor, i escala en la zona de serveis generals.

La façana i l’estructura de l’edifici es reformen però es mantenen en un 80%.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris