25n
25N
25N

Igualtat finança 30 programes d'entitats locals per a fomentar la inserció laboral de les dones

Igualtat finança 30 programes d'entitats locals per a fomentar la inserció laboral de les dones
15/01/2020 -

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha resolt subvencionar un total de 30 programes proposats per entitats locals dirigits a fomentar la igualtat de gènere i la inserció laboral de les dones.

La directora general de l’Institut Valencià de les Dones, María Such, ha destacat que aquestes ajudes representen “la primera convocatòria d’aquestes característiques dirigida a entitats locals”, i ha assenyalat l’especial atenció que s’ha prestat als municipis amb menys habitants, “on les dones tenen més dificultats d’accés a serveis, ocupació o a la informació necessària per a millorar la seua situació”.

Dels 30 programes finançats, la majoria són de promoció i foment de la igualtat entre homes i dones. Inclouen activitats relacionades amb els plans d’igualtat municipals vigents, activitats dirigides al foment de la igualtat de dones i homes, eliminació de tota mena de discriminacions d’acord amb el gènere i activitats dirigides a la participació i visibilització de les dones.

Entre les actuacions subvencionades destaca l’organització de jornades i campanyes de sensibilització, l’establiment de punts violeta i la implementació de les mesures dels plans d’igualtat municipals vigents, així com la seua avaluació i millora.

En total, s’han destinat 161.930 euros per als 30 programes finançats amb ajudes que en alguns casos han aconseguit els 20.000 euros.

Per províncies, 9 programes corresponen a la província de Castelló, concretament als ajuntaments d’Eslida, Oropesa, Montanejos, Morella, La Jana, Atzeneta del Maestrat, Traiguera, La Vall d’Uixó i Vilafranca.

A la província de València han sigut subvencionats els ajuntaments de Guardamar de la Safor, Cullera, Favara, Mancomunitat de la Ribera Alta, Massamagrell, Alaquàs, Potries, Alcantera Xuquer, Xeraco, Llaurí, La Font d’en Carros, Mislata, Benigànim, Bonrepòs i Mirambell, Castielfabib, Corbera, Chelva i Ontinyent.

Respecte a la província d’Alacant, 3 han sigut els programes finançats desenvolupats pels ajuntaments d’Albatera i Pego i per l’Institut Municipal de Serveis Socials d’Elda, detalla l’administració autonòmica en un comunicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 7 =