25n
25N
25N

Igualtat destina més de 616.000 euros per condicionar la residència Manises de l'IVASS

Actualment, s’estan reformant els lavabos i els vestuaris de personal, i obres de millora de les dependències de fisioteràpia

Igualtat destina més de 616.000 euros per condicionar la residència Manises de l'IVASS
02/03/2020 -

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, a través del Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS), ha realitzat una inversió de 616.197,50 euros des de 2015 per millorar les instal·lacions i l’equipament de la residència Manises.

Aquest centre de l’IVASS que atén 60 persones amb diversitat funcional intel·lectual, majoritàriament severs dependents o amb importants necessitats de suport, compta amb cinc unitats de convivència residencials i disposa d’una plantilla de 58 professionals.

La directora general de l’IVASS, Noelia Martí, ha assenyalat que “l’objectiu del Consell, durant aquests anys, ha estat abordar les necessitats dels centres i serveis de l’entitat per dignificar les instal·lacions i millorar les condicions de vida de les persones usuàries”.

Noelia Martí ha incidit “en la renovació delm mobiliari, els equips informàtics i el sistema de protecció d’incendis en la residència Manises”, i ha citat algunes de les intervencions escomeses com “l’aïllament d’elements de el sistema d’aigua potable i la instal·lació de noves unitats el sistema de climatització de les estades “.

Noves actuacions

Així mateix, ha explicat que “actualment s’estan executant noves actuacions”, i ha posat èmfasi que “s’han pres les mesures necessàries per evitar molèsties a les persones usuàries i al personal de la residència, a qui ha agraït la paciència i comprensió mostrada, ja que no és fàcil treballar amb reformes pel mig”.

Aquestes obres, que ascendeixen a més de 387.000 euros, consisteixen en la reforma dels lavabos i adequació dels vestuaris de personal, així com l’eliminació de la piscina, que està en desús per substituir-la per unes dependències de fisioteràpia d’acord amb les necessitats de les persones usuàries.

La directora general Noelia Martí ha reiterat que “l’objectiu és seguir dotant els centres i serveis de l’IVASS dels recursos i suports tècnics perquè les treballadores i els treballadors puguen desenvolupar la seua tasca en condicions favorables, i per oferir un servei digne i de qualitat a les persones usuàries, que repercuteixi en el seu benestar diari “.

La residència Manises de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària ofereix assistència integral especialitzada, allotjament i manutenció, així com programes terapèutics, activitats culturals i de convivència a les persones usuàries, a més de donar suport a les famílies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + huit =