25n
25N
25N

Igualtat convoca la constitució de borses d'ocupació temporal de diverses categories laborals

Igualtat convoca la constitució de borses d'ocupació temporal de diverses categories laborals
07/11/2020 -

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha convocat borses d’ocupació per a diferents categories laborals destinades a cobrir les substitucions del personal que exerceix la seua labor en recursos i serveis dependents de l’administració autonòmica a les províncies d’Alacant, Castelló i València.

Les resolucions de les convocatòries, publicades al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, estableixen quatre borses d’ocupació específica per a substitucions temporals, segons ha explicat la Generalitat en un comunicat.

En concret, els llocs que es convoquen són d’educació social per a centres d’infància i adolescència, de recepció i/o acolliment i reforma; especialistes en integració social per a centres de persones amb diversitat funcional; auxiliars d’infermeria per a residències de persones majors dependents; i ajudants de residències i serveis.

Les borses es constitueixen per a cobrir les substitucions del personal per incapacitat temporal, permisos, vacances, per acumulació de tasques i per al desenvolupament i execució de programes de caràcter temporal mitjançant el nomenament com a funcionari interí i/o personal laboral.

CATEGORIES LABORALS I CENTRES

Les substitucions dels llocs de treball d’educació social es realitzaran en els centres de persones menors d’edat d’Alacant, Alcoi i Dénia, de València, Gandia i resta de la província de València i de la província de Castelló.

Les places a cobrir d’especialistes en integració social corresponen a les residències per a persones amb diversitat funcional d’Alacant i Villena, i en el municipi de Borriol, a Castelló.

Per part seua, els llocs com a auxiliars d’infermeria pertanyen a centres residencials per a persones majors en situació de dependència d’Alacant, Torrevieja i Alcoi, de la província de Castelló, i en les localitats de Silla, Aldaia i Carlet, a la província de València.

Per últims, els i les ajudants de residències i serveis podran exercir la seua labor en centres d’infància, residències per a persones majors dependents, menjadors socials, centres especials d’atenció al major (CEAM) i centres de valoració i orientació de persones amb discapacitat de les tres províncies de la Comunitat.

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

Les persones aspirants hauran de presentar la sol·licitud d’inscripció, la fulla d’autobaremació i la documentació acreditativa del compliment dels requisits establits en la convocatòria, així com dels mèrits al·legats, en el termini de deu dies hàbils, comptats des de l’endemà al de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =