25n
Orgull
Orgull

Igualtat i Sanitat tancaran aquesta vesprada el protocol de vacunació per als sense sostre

Igualtat i Sanitat tancaran aquesta vesprada el protocol de vacunació per als sense sostre
22/06/2021 -

Les Conselleries d’Igualtat i Sanitat estudiaran aquesta vesprada el protocol de vacunació contra la covid per a les persones sense sostre i altres col·lectius en risc d’exclusió sever i determinar si se’ls inocula en els centres de salut o en les mateixes entitats que treballen amb ells, així com el sèrum que se’ls administrarà, preferiblement Jannsen en ser monodosis.

Així, ho ha assenyalat aquest dimarts la vicepresidenta i consellera d’Igualtat, Mónica Oltra, després de mantenir una reunió amb els sindicats de la Taula Sectorial de Sanitat.

Sobre aquest tema, ha explicat que aquesta vesprada hi haurà una reunió per a tancar el protocol de vacunació a “les persones sense sostre i que viuen en condicions d’extrema vulnerabilitat, com en infrahabitatges o assentaments”.

En eixe sentit, ha confiat que la seua vacunació siga “al més prompte possible” perquè “la vulnerabilitat social” d’aquests col·lectius “també comporta una vulnerabilitat de salut per damunt de persones que té un habitatge digne”. En qualsevol cas, ha destacat que ja es treballa “des de fa temps amb entitats” que ajuden a aquestes persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =