25n
25N
25N

L'Església dels Sants Joans de València acull un cicle musical d'Advent

L'Església dels Sants Joans de València acull un cicle musical d'Advent
28/11/2020 -

La Reial Parròquia dels Sants Joans de València ha organitzat un cicle musical de peces instrumentals amb motiu del temps litúrgic de l’Advent, que comença aquest diumenge amb la primera interpretació d’orgue i trompeta.

D’aquesta manera, està previst que cada diumenge d’Advent, després de la missa de les 12 hores, tinga lloc la interpretació d’una peça d’Advent, triada per a aquest temps, amb una breu introducció i contextualitzant l’obra, ha indicat el vicari de la parròquia i canonge prefecte de Música Sacra de la Catedral, Aquilí Martínez.

Les peces seran interpretades per Aquilí Martínez, a l’orgue, i Vicente Gavarda, director de la Banda de Música del Centre Històric, a la trompeta, ha detallat l’Arquebisbat en un comunicat.

Igualment, també aquest diumenge la parròquia dels Sants Joans acollirà, a les 11 hores, el concert de cambra programat cada últim diumenge del mes, amb totes les mesures sanitàries establertes per les autoritats enfront de la pandèmia.

Aquest diumenge la formació Emedezal Quartet interpretarà peces per a flauta del compositor, flautista i teòric musical txec Anton Reicha (1770-1836).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + catorze =