25n
25N
25N

L'Església de Sant Nicolau va acollir ahir la jornada inaugural del IX Congrés de la Setmana Santa de Gandia

L'Església de Sant Nicolau va acollir ahir la jornada inaugural del IX Congrés de la Setmana Santa de Gandia
02/07/2020 -

L’Església de Sant Nicolau de Bari va acollir ahir la jornada inaugural del IX Congrés de la Setmana Santa de Gandia. Un acte a què van assistir el Bisbe Auxiliar de València, D. Arturo Ros; l’Abat o Consiliari de la Junta Major, D. Àngel Saneugenio; l’alcaldessa de Gandia, Sra. Diana Morant; la presidenta de la Junta Major, Sra. Maria José Martí; la Padrina de la Setmana Santa 2020 i Cambrera del Crist Ressuscitat, Xaro Pérez; el regidor delegat a la Junta Major, D. Miguel Àngel Picornell; amb altres membres de la corporació municipal, Germans Majors i els Congressistes inscrits de cada Germandat de la ciutat.

Durant l’acte inaugural, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, va remarcar la contribució social que realitza la Setmana Santa de Gandia “Tot i haver de renunciar a la programació de la Setmana Santa que havíeu organitzat causa de la COVID-19, la resposta del col·lectiu de la Setmana Santa de Gandia va ser exemplar i responsable. Som afortunats de comptar amb col·lectius com aquesta Junta Major, que sempre està a l’altura de les circumstàncies”.

Morant també va voler fer valdre tres fites on la Setmana Santa ha tingut una presència important: el nomenament de Gandia com la primera Capital Cultural valenciana, la celebració de la 43 Trobada Diocesana i la declaració per part de Govern d’Espanya, l’any 2019, de la Setmana Santa de Gandia com a Festa d’Interés Turístic Nacional.

L’alcaldessa va finalitzar les seues paraules amb un agraïment i felicitació per tot l’esforç i dedicació, a les 18 Germandats de la ciutat, a les padrines de la Setmana Santa d’aquests anys, i a la directiva de la Junta Major, encapçalada per la seua Presidenta María José Martí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + setze =

lleida 2020
activem alfafar