caixa popular

València acull el taller Igers Academy per a promocionar la ciutat en Instagram

València acull el taller Igers Academy per a promocionar la ciutat en Instagram
08/11/2018 -

València alberga la Igers Academy en Convent Carmen durant dissabte que ve, un esdeveniment en el qual participen 15 mànagers de diferents punts d’Espanya i que té com a objectiu fomentar la promoció i la visibilització de la ciutat a través de les xarxes socials, en col·laboració amb la Fundació Turisme València. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha presentat aquesta nova edició al costat del mànager d’Igers València, Andrés Carrión, i el director de Convent Carmen, Juan María Sánchez.

Igers Academy comptarà durant dissabte que ve amb la participació de 15 mànagers de diferents ciutats d’Espanya, els qui gestionen més de 20 comptes, les quals sumen més de 270.000 seguidors en Instagram. Tal com han destacat els organitzadors «la marca Igers s’ha convertit en un referent en aquesta xarxa social; els seus hashtags acumulen quasi tres milions de publicacions en l’àmbit nacional i més de 244 milions en l’àmbit mundial».

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat que l’Ajuntament pretén «donar suport i col·laborar amb l’acadèmia Igers València, la qual ha aconseguit que la ciutat aculla a un bon nombre de prescriptors i influents en Instagram, una de les xarxes socials més importants».

Així mateix, ha argumentat que s’ha canviat «la forma de promocionar i visibilitzar València». A més «d’emprar la publicitat convencional, volem diversificar i donar suport a aquest tipus d’iniciatives que sorgeixen de les mateixes persones que vénen a descobrir i visitar València. Aconseguirem arribar a la gent si qui parla de nosaltres és qui realment està experimentant o vivint en primera persona totes les possibilitats que alberga la ciutat», ha afegit Sandra Gómez.

El mànager d’Igers València, Andrés Carrión, ha afirmat que la missió de l’acadèmia és «promocionar la ciutat amb l’ajuda de turistes i residents». Per part seua, el director de Convent Carmen, Juan María Sánchez, ha assegurat que «és un privilegi que l’Ajuntament i Igers València participen en el projecte de Convent Carmen».

Les xarxes socials s’han convertit en un element necessari per a la promoció i la visibilització de la imatge de València com a destinació turística, ja que el 48% dels futurs turistes tria el seu viatge utilitzant aquestes eines per a trobar informació sobre les ciutats.

Durant la celebració de l’esdeveniment, tindran lloc quatre tallers sobre la promoció de la imatge de la ciutat a través de les xarxes socials, l’ús d’Instagram i sobre fotografia i edició amb telèfons mòbils.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =

jornadas gastronomicas el puig
semana santa de torrent 2019