25n
25N
25N

L'IES Vicent Andrés Estellés de Burjassot, preparat per a afrontar el nou curs

L'IES Vicent Andrés Estellés de Burjassot, preparat per a afrontar el nou curs
24/09/2020 -

Els centres d’Educació Secundària de Burjassot també han obert ja les portes al nou curs, des que el mes de març passat la presencialitat a les aules es veiés sobtadament interrompuda a causa de l’esclat de la pandèmia per coronavirus. És el cas de l’IES Vicent Andrés Estellés de Burjassot, el professorat del qual ha redefinit aquest nou i atípic curs amb il·lusió, però també amb la responsabilitat i compromís necessari per a afrontar les noves i excepcionals circumstàncies sobrevingudes amb la crisi sanitària.

Així, el claustre de l’institut de Secundària s’ha organitzat de manera que els professors i professores podran atendre la totalitat d’alumnes i alumnes, en tots els grups i nivells. El centre ha dissenyat un protocol sanitari específic, tenint en compte les instal·lacions amb què compten i aplicant totes les indicacions recomanades per les autoritats sanitàries en matèria d’educació.

En paraules de la direcció “el VAE vol fer una ferma aposta per poder mantenir la presencialitat durant tot el curs al mateix temps que hem d’insistir en la conscienciació del nostre alumnat, a través també de les seues famílies, sobre la importància del seguiment estricte de les normes pel bé de tots, tant en l’àmbit sanitari com acadèmic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =