25n
25N
25N

L'IES Massamagrell s'uneix a la donació de sang de maig

L'IES Massamagrell s'uneix a la donació de sang de maig
01/06/2021 -

Ahir, dilluns 31 de maig, Massamagrell va realitzar la campanya de donació de sang com és habitual l’últim dilluns de cada mes. Una donació que tradicionalment ha tingut lloc en el Centre de Salut del municipi, però que en els últims mesos s’ha vist traslladada fins al Centre Cultural per a respectar l’aforament i no saturar les instal·lacions sanitàries.

Com a novetat, en aquest mes de maig l’IES Massamagrell ha volgut unir-se a la iniciativa, i així sumar donacions, augmentar el nombre de persones donants en el municipi i contribuir a millorar la qualitat de vida o fins i tot salvar la vida d’altres persones. A més, aquesta acció també prenia conscienciar a tota la comunitat educativa, i especialment a la joventut, de la importància i el valor de donar sang.

La donació, que va ser tot un èxit, es va realitzar en horari de 9.30 a 14.00 hores a la biblioteca de l’IES Massamagrell, i en horari de 16.30 a 20.30 hores en el hall del Centre Cultural, aconseguint un total de 132 persones presentades, 112 sagnats i 18 nous entre les dues col·lectes.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, que va acudir ahir a l’IES per a conéixer el desenvolupament de la nova col·lecta, ha comentat que: “amb aquesta acció Massamagrell ha demostrat una vegada més que és un poble molt solidari donant sang. Aquesta iniciativa ha sigut acollida amb gran èxit i amb les persones que van acudir a l’institut a donar sang hem aconseguit doblegar el nombre de donacions respecte a altres mesos”.

D’altra banda, la regidora d’Educació, Araceli Munera, ha volgut ressaltar “la gran tasca realitzada per l’alumnat i equip docent. S’han involucrat molt en aquesta iniciativa i fins i tot han elaborat la cartelleria que ha ajudat a donar difusió. Ens alegra conéixer els bons resultats que s’han aconseguit”.

Les pròximes donacions continuaran sent en el Centre Cultural els dies, 28 de juny, 26 de juliol i 23 d’agost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 17 =