25n
25N
25N

L'IES Comarcal de Burjassot treballa les noves tecnologies a Finlàndia

L'IES Comarcal de Burjassot treballa les noves tecnologies a Finlàndia
05/03/2020 -

Dins de les mobilitats de l’actual projecte Erasmus + KA 2 que s’està desenvolupant a l’IES Comarcal de Burjassot, un grup d’estudiants de 4t d’ESO, acompanyat per les professores del centre, Maria José Valls i Emma Vañó, viatjaven el mes passat a la ciutat finlandesa de Sastamala.

En aquesta ocasió, l’alumnat i el professorat han tingut l’oportunitat de conéixer nous treballs amb la tecnologia, com a eina per a crear ciutats intel·ligents i sostenibles, “l’alumnat ha estat acollit per famílies amb una extraordinària hospitalitat, ha pogut conéixer el país, la seua cultura i els seus costums, a més de practicar l’anglés, que és l’eina de comunicació del projecte”, tal com han assenyalat fonts del centre.

Durant els dies de l’estada en la citada localitat de Finlàndia, les persones participants en la mateixa van gaudir d’un intens programa, que va combinar propostes de treball en equips internacionals, amb activitats complementàries. “En definitiva, aquesta estada a Finlàndia ha constituït una profitosa experiència, tant en l’àmbit acadèmic i professional com en el personal. Continuem establint xarxes amb Europa”, segons les mateixes fonts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 6 =