25n
25N
25N

Concurs per al disseny de la identitat corporativa de la xarxa de biblioteques

Concurs per al disseny de la identitat corporativa de la xarxa de biblioteques
12/02/2017 -

El Servei d’Acció Cultural fa una convocatòria oberta a professionals del disseny, la il·lustració, la publicitat, i a empreses del sector per al disseny de la identitat corporativa de la Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals de València (RBPMV). La crida es fa amb el suport de l’Associació Professional d’Il·lustradors de València (APIV), l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), l’Associació d’empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (AECPCV) i l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD València).

En paraules de la regidora d’Acció Cultural, María Oliver, “es tracta de transmetre a la societat una imatge renovada, en consonància amb el redisseny del funcionament i els objectius de la xarxa que estem portant endavant. La identitat corporativa ha de reforçar la percepció de pertinença de cada espai a la Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals de València, perquè siga percebuda per la ciutadania com un projecte integral”.

Per a açò, l’objecte de la convocatòria se centra en el disseny corporatiu, comunicació i senyalització coherent de les biblioteques integrants. Inclou el logotip en castellà, valencià i anglés; un sistema d’identitat per a la confecció d’aplicacions gràfiques; plantilles d’ús interne, com ara papereria, avisos, etc.; plantilles per a publicitat i comunicació externa; manual d’ús; personalització del carnet de biblioteques; senyalització tant externa com interna.

El comité de selecció està compost per quatre professionals del disseny gràfic, la il·lustració i la publicitat proposats per les associacions professionals i entitats col·laboradores. Es constituirà i prendrà la seua decisió entre el 20 i el 24 de febrer. Els criteris de selecció són l’experiència en projectes similars, la qualitat dels treballs desenvolupats i l’originalitat i creativitat dels resultats. A partir del 27 es tramitarà el contracte menor amb la candidatura seleccionada per a la prestació del servei. El treball guanyador es presentarà abans del 10 d’abril. El pressupost màxim per al desenvolupament de l’encàrrec és de 18.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + divuit =