25n
25N
25N

IDEAT registra 600 insercions de ciutadans de Torrent durant 2016

L’empresa municipal va atendre a 2.508 demandants d’ocupació durant tot l’exercici i va tramitar un total de 257 ofertes d’ocupació[

IDEAT registra 600 insercions de ciutadans de Torrent durant 2016
06/04/2017 -

El regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, va presentar la memòria d’activitats d’IDEAT de l’any 2016. Unes dades que posen en relleu la bona gestió de l’empresa municipal gràcies a iniciatives i activitats que impulsen l’economia i l’ocupació en el municipi. En el referent a la intermediació laboral, un total de 2.508 usuaris van ser atesos durant tot l’any, es van gestionar 257 ofertes d’ocupació i es van registrar un total de 600 insercions d’usuaris d’IDEA’T. D’este sumatori, 124 insercions es van realitzar a través de les ofertes gestionades per l’empresa, 123 es van produir gràcies a l’orientació i formació rebuda per part dels seus tècnics i 353 usuaris que van comunicar a IDEA’T que havien aconseguit una ocupació. Com va assenyalar el regidor, “gestionem il·lusions i experiències de vida, cerquem una fórmula que millore les expectatives d’accés al mercat i potencie les actituds de tots els usuaris”.

D’altra banda, la formació para persones aturades ha sigut fonamental durant 2016, impartint 1.847 hores de formació a través de 13 cursos en els quals van participar 231 persones que la seua ocupabilitat millora gràcies a ells. Un esforç a formar als veïns i veïnes de la localitat amb cursos com Community Manager, Monitor de Temps Lliure, Anglés B1-B2, Atenció Sociosanitària, Operador de Carretons Elevadors i CAP.

Des d’IDEAT també s’ha participat en dos programes del SERVEF per al foment de l’ocupació, el EMCOLD i el EMCOLP a través dels quals s’han produït quatre contractacions. Un total de 288.870,35 € en ajudes per al foment d’ocupació i la formació han sigut concedides al consistori gràcies a les gestions d’IDEA’T. A més, l’empresa està adherida a l’Estratègia d’Emprenedoria i Ocupació Jove del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social mitjançant la qual s’han implementat 11 mesures, col·laborant amb FP Dual i pràctiques universitàries, PNLs, programa de formació amb titulació en empresa de ADEIT, Certificats de Professionalitat, cursos d’idiomes, Oficina de l’Emprenedor, entre altres.

A més, IDEA’T forma part de la Xarxa AFIC (Agència de Foment de la Innovació Comercial), obtenint el primer lloc, per segon any consecutiu, per l’activitat registrada en l’oficina AFIC de Torrent. Durant 2016, va atendre i va assessorar 155 emprenedors, 37 dels quals han iniciat la seua activitat econòmica gràcies al suport d’IDEA’T. A part de la seua labor d’intermediària, també va realitzar un total de 12 campanyes de promoció dels comerços de la ciutat i jornades de formació per als empresaris locals. Un esforç no solament per formar, sinó també per empoderar a les persones, millorar la competitivitat dels negocis i dotar-los d’oportunitats que milloren.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 7 =