25n
25N
25N

IDEA posa a disposició pública l’Observatori de l’Ocupació

IDEA posa a disposició pública l’Observatori de l’Ocupació
24/02/2017 -

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, posa a disposició pública l’Observatori de l’Ocupació, que ofereix dades sobre l’ocupació i el mercat laboral per a l’accés públic. L’objectiu és posar a l’abast de tota la ciutadania dades socioeconòmiques i estadístiques d’interés sobre el municipi.

Per mitjà d’aquest sistema d’Open Data o dades obertes es pretén compilar informació estadística actualitzada i sistematitzar-la en permitir conèixer el perfil dels aturats i aturades i les característiques de les contractacions que es generen en la nostra localitat. També per a ampli coneixement dels mateixos treballadors i treballadores municipals i per a realitzar polítiques actives, entitats socials, agents econòmics (sindicats i associacions empresarials o de comerciants), mitjans de comunicació, etc.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “el que es pretén es arribar a constituir un Observatori de la Ciutat per a aportar un coneixement el més complet possible de la realitat de la ciutat i el seu entorn, de manera que siga d’utilitat per poder dissenyar, desenvolupar i avaluar les polítiques públiques que s’apliquen en ella.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + onze =