25n
25N
25N

IDEA acull la signatura d'Estatuts de la Xarxa “Valem”

IDEA acull la signatura d'Estatuts de la Xarxa “Valem”
16/01/2020 -

Este migdia ha tingut lloc a les dependències d’Idea una reunió on s’han signat els Estatuts de la Xarxa Valenciana d’entitats proveïdores de formació professional per a l’ocupació, Valem.

Es tracta d’una xarxa formada per un total de 14 entitats entre les quals es troba el Servei Valencià de Formació i Ocupació, LABORA, 2 diputacions, 10 ajuntaments i una mancomunitat.

A l’acte ha assistit l’alcalde d’Alzira i regidor de l’Agencia de Desenvolupament Local IDEA, Diego Gómez, la cap de servici Carmen Herrero, així com els diputats, alcaldes, regidors i tècnics de la resta de localitats, participants.

Gómez ha estat l’encarregat de donar la benvinguda al grup i ha insistit en la importància de la creació d’esta Xarxa, “Amb el suport de Labora i baix el paraigües europeu hem de potenciar la formació professional i dignificar el nostre treball per a donar-li una major projecció”

Per la seua banda la directora d’Idea ha insistit que es tracta d’un projecte que busca millorar la qualitat i la eficiència de la FP, en el que som únics representants espanyols a Europa, d’un total de 13 projectes.

L’objectiu d’esta xarxa és enfortir la cooperació entre els proveïdors d’FPO i participar en l’aprenentatge mutu, assessor i desenvolupar les capacitats per a augmentar la qualitat i l’atractiu de la provisió d’FPO.

La xarxa ha de promoure i fomentar l’ús efectiu dels instruments de finançament de la UE, així com donar suport a la implementació i difusió d’eines i iniciatives rellevants de la UE en el camp de l’FPO, sempre que siga possible en l’idioma nacional o en els idiomes nacionals.

A més es busca involucrar i arribar a proveïdors d’FPO que encara no contribuixen o es beneficien de la cooperació europea.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + deu =