25n
25N
25N

Iberdrola anuncia talls de llum en 14 municipis valencians durant aquesta setmana

El tall més llarg es produirà a València i durarà quasi 8 hores

Iberdrola anuncia talls de llum en 14 municipis valencians durant aquesta setmana
06/05/2019 -

Segons ha anunciat l’empresa energètica Iberdrola, entre el dilluns 6 de maig i el divendres 10 es produiran talls de llum en 14 municipis de la província de València. Les interrupcions del servei no afectaran a tota la població, sinó a carrers i edificis concrets de les diferents localitats. Per a això, Iberdrola i ha distribuït una nota amb la relació de llocs afectats que s’adjunta al final d’aquesta notícia.

Els primers municipis afectats des d’aquest mateix matí són Albaida, Cullera, Alzira i Torrent.

Segons l’empresa, es tracta de treballs de millora i manteniment per a “continuar millorant la qualitat del servei” en els quals es veuen obligats a la interrupció. La majoria de corts no superen les 4 hores i es produiran al matí.

La interrupció del servei més llarga es produirà en la capital, als carrers Rodríguez de Cepeda, Doctor Manuel Candela, Rugat i adjacents. El tall de València durarà quasi 8 hores, dues més que el segon més llarg; el dijous a Carlet.

Tant Torrent com Xirivella tindran dues corts durant la setmana. Els torrentins tindran la primera interrupció aquest matí fins a les 12 del migdia. La segona serà el 7 de maig de 8.20 a 12, als carrers Músic José Ortí Lozano i Dels Granenrers.

A Xirivella tindran el primer tall el dimarts 7 de 14.30 a 18h, mentre que el segon serà el matí del 9 de maig de 8.30 a 12h.

Els horaris són aproximats. És possible que els treballs s’acaben abans d’el que es preveu i, sense previ avís, es restaure la llum.

Fes click en la imatge per a veure-la a grandària completa

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + un =