25n
25N
25N

Ibáñez (PP): "Puig ha de dimitir per anunciar ajudes per a les quals no hi ha fons i enganyar els valencians"

Ibáñez (PP): "Puig ha de dimitir per anunciar ajudes per a les quals no hi ha fons i enganyar els valencians"
06/02/2021 -

El portaveu d’Economia del Grup Popular, Rubén Ibáñez, ha demanat hui la dimissió del president de la Generalitat, Ximo Puig, “per incomplir les seues promeses i anunciar ajudes per a les quals no hi ha fons”. “Es constata que la convocatòria d’ajudes publicada en el Diari Oficial de la Generalitat estava encara pendent dels fons per a poder pagar-les. Puig ha enganyat encara més als sectors que pitjor ho estan passant”, ha assenyalat.

Ibáñez ha qualificat de “vergonyós” en inici del termini de sol·licitud d’ajudes del Pla Resisteix que va arrancar el dijous “amb una web fora de servei i milers de valencians en cua”. “És el símil perfecte d’un Consell que també està fora de servei i d’un president que porta prop d’un mes anunciant ajudes de les quals no ha arribat un sol euro a les butxaques dels qui les demanden”.

“No sols això, sinó que el procés està ple d’interrogants. Primer es va dir que es donarien les ajudes per ordre d’arribada i sol·licitud i a la vesprada des de Labora ho van negar. Igual que es va publicar en el DOGV que els diners havia d’eixir de la modificació del programa de Labora del foment de l’ocupació en el seu capítol 4 i després Nomdedéu deia que eixien de fons europeus”, ha indicat.

“Ni la mateixa Generalitat sap com ha de gestionar les ajudes. L’única cosa certa ací és que s’està jugant amb l’esperança de milers de valencians i que hui no s’han rebut els fons europeus”, ha assenyalat. Així, Ibáñez ha manifestat que Puig “hauria d’anar-se’n a la seua casa per publicitat enganyosa”, al mateix temps que ha criticat que al president “només el sentim quan ix a fer els seus anuncis, però mai per a assumir responsabilitats. L’ordre d’actuació de Puig és fer anuncis i publicar ajudes, però l’arribada dels diners, que és l’important, no està”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − quinze =