25n
25N
25N

El I Pla Municipal de Diversitat Sexual, Familiar i de Gènere de Massamagrell ja és una realitat

El I Pla Municipal de Diversitat Sexual, Familiar i de Gènere de Massamagrell ja és una realitat
31/01/2019 -

En el ple ordinari d’ahir dimecres, 30 de gener, va quedar aprovat per unanimitat de tots els grups polítics el que ja és el I Pla Municipal de Diversitat Sexual, Familiar i de Gènere de Massamagrell. Un gran projecte en el qual l’àrea d’igualtat de l’Ajuntament porta treballant des de fa diversos mesos, i que ara per fi ix a la llum.

Aquesta mesura va ser demandada per la ciutadania en els pressupostos participatius de 2018, i per això mateix es va destinar una quantitat d’aquests pressupostos per a assumir el cost de l’elaboració del pla.

La presentació oficial del I Pla Municipal de Diversitat Sexual, Familiar i de Gènere serà el divendres 22 de febrer a les 19 hores en el tercer pis del Centre Cultural, on està convidada a assistir tota la ciutadania.

“Des de la Regidoria d’Igualtat estem molt orgulloses d’haver tirat avant aquest projecte pioner i innovador, fins i tot a nivell estatal, que serà executat fins a l’any 2022. Volem agrair a totes les persones i associacions de Massamagrell que han participat en la seua elaboració perquè d’una altra manera no haguera sigut possible”, comenta l’agent d’Igualtat, Araceli Munera.

“Fer aquest pla realitat suposa fer efectiva la lluita per la diversitat i impulsar des de l’administració local la consolidació dels drets de totes les persones, pel mer fet de ser persones, en aquest cas en concret del col·lectiu LGTBI+ i de les persones que conformen famílies definides socialment com no tradicionals”, explica la regidora d’Igualtat, Nina Sepúlveda.

“Aquest pla dóna continuïtat a la lluita municipal pel respecte dels drets de les persones juntament amb el vigent II Pla Municipal d’Igualtat entre Homes i Dones i el I Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social. Des de l’Ajuntament pretenem que Massamagrell siga cada vegada més igualitari, més solidari, més just i més digne”, afig l’alcalde, Pep Galarza.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + onze =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa