25n
25N
25N

Més de 150 persones reivindiquen el paper de València en el món Startup

L’Associació Valenciana de Startups ha celebrat la I Nit de les Startups amb la col·laboració de València Activa i VIT Emprén

Més de 150 persones reivindiquen el paper de València en el món Startup
19/12/2017 -

L’ecosistema innovador valencià ha celebrat la seua gran cita en la Nit de les Startups, organitzada per l’Associació Valenciana de Startups, amb la col·laboració de València Activa i VIT Emprén. Més de 150 persones han reivindicat la importància creixent de València dins de l’ecosistema startup europeu.

València és, actualment, el tercer hub més gran d’Espanya, amb més de 500 empreses instal·lades a la ciutat i un gran suport de diferents entitats, com l’Ajuntament de València, juntament amb la Conselleria d’Economia, l’Agència Valenciana de Turisme o la Cambra de Comerç. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha participat en la trobada a través d’un vídeo, atés que es troba a Alemanya en viatge de treball.

En el seu missatge virtual, Gómez subratllava el seu convenciment que este “serà un gran any per al sector, amb moltes novetats”, així com que “el seu èxit és l’èxit de tota la ciutat de València”. La regidora, a més, reiterava el compromís del govern local a “continuar donant suport a la figura de l’emprenedor a través de VIT Emprén, amb l’objectiu de continuar generant noves oportunitats empresarials per a convertir València en pol d’innovació i bressol del talent”.

VIT Emprén, la xarxa d’emprenedors innovadors de València, impulsada per l’Ajuntament de València a través de València Activa, acull fins a un total de 500 startups. Esta trobada professional especialitzada ha confirmat el ràpid creixement d’este ecosistema empresarial, que es consolida en el tercer lloc de l’àmbit estatal, però amb un ritme de creixement que se situa en primer lloc. Sandra Gómez ha destacat “la importància de la labor realitzada per VIT Emprén, que ha aconseguit cohesionar un sector fins ara dispers i unificar les accions en un únic objectiu: convertir València en un referent d’innovació i tecnologia a escala internacional”. En este sentit, ha destacat “el futur esperançador d’este projecte, tant per l’enorme talent existent en la societat valenciana com pel suport institucional i privat que està tenint l’ecosistema en els últims temps”.

La ciutat de València aspira a convertir-se en referent en innovació i emprenedoria. Actualment, compta amb 33 grups d’inversió, 13 acceleradores, 11 incubadores, 50 espais de coworking i 40 comunitats de coneixement.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =

bombers
bombers
Valencia activa