25n
25N
25N

Hyundai Autiber Motor, un referent a València

Hyundai Autiber Motor, un referent a València
11/02/2018 -

Hyundai Autiber Motor va iniciar la seua marxa, com a representant de la marca coreana a València, allà per l’any 2015 i, des d’aquell moment, ha experimentat un creixement realment notable com així ho certifiquen xifres tan imponents com un augment del 61% pel que fa a les vendes de vehicle nou i un espectacular 132% de creixement en l’apartat de vehicles d’ocasió.

Amb l’obsessió per la millor atenció possible al client, la ubicació estratègica de les seues tres instal·lacions que sumen més de vuit mil metres quadrats, en la Calle Literat Azorín de València, en el Parc Alban de Burjassot i en l’Avinguda Real Monestir de Poblet número 38 de Quart de Poblet (en la via de servei de la carretera de Madrid), i, d’altra banda, la qualificació del seu personal, amb prop de cinquanta professionals, són la sòlida base en la qual se fonamenta l’èxit.

Si a eixe component material, tan important en un sector exigent com el de l’automoció, afegim l’intangible de la seua pertinença a Grup Ibèrica, grup familiar de gran solera i tradició amb més de seixanta anys en el sector, és quan es comença a entendre aquesta fórmula de l’èxit. Grup Ibèrica va començar, a la fi dels anys cinquanta del segle passat, amb prou faenes cinc empleats i, ara com ara supera els cent cinquanta entre els quals ja hi ha segones generacions d’aquells primers empleats. En els seus començaments, l’any 1957, el Grup Ibèrica amb prou faenes comptava amb un centre situat en el carrer Gravador Esteve amb 250 m2 i en l’actualitat les seues instal·lacions van des de Castelló (amb un centre Jaguar Land Rover) fins a Gandia (amb un altre centre Jaguar Land Rover) passant per València (quatre centres Jaguar Land Rover i tres centres Hyundai) totes elles adaptades als últims estàndards de les marques que representen.

En l’afany d’oferir als seus clients una imatge professional, renovada i adaptada als últims temps un dels seus centres de referència, el de Quart de Poblet, que aquest setembre passat va complir disset anys, es troba en procés de reforma. Encara que aquesta renovació és molt ambiciosa s’està realitzant per fases el que permet poder seguir oferint servei als clients sense ocasionar-los trastorns alguns.

En l’oferta de servei de Hyundai Autiber Motor destaquen prestacions com a tallers mecànics equipats amb l’última tecnologia. En el de Parc Albán compta amb una Pre ITV d’última generació que permet oferir un servei de diagnòstic GRATUÏT a tots els clients que ho necessiten. A Quart destaca el Taller de Carrosseria Integral mentre que en el centre de València, en Literat Azorín, ressalta un servei ràpid de carrosseria totalment homologat. En l’apartat de recanvis, l’estoc està realment dimensionament per a cobrir totes les necessitats dels diferents clients, tan privats com a professionals.

En definitiva, Hyundai Autiber Motor, de la mà de Grup Ibèrica, es converteix en referent de la marca coreana que, cada dia més, compta amb una oferta de producte realment atractiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell