Hyundai Autiber Motor amb el Pàdel

Hyundai Autiber Motor amb el Pàdel
31/10/2017 -

El concessionari de la marca coreana a València, Hyundai Autiber Motor, va convocar recentment el primer d’una sèrie de tornejos de pàdel que, de la mà de la Xarxa Hyundai de València i de la divisió d’aquest esport de la marca Kelme, es celebaran en la recta final d’aquest mateix any i en les primeres setmanes de l’any pròxim. Uns tornejos preliminars que desembocaran en un Màster final, a mitjan mes de gener, que atorgarà la possibilitat de classificar-se per a la Copa d’Europa que se celebra a París en el pròxim mes de maig.

En aquesta ocasió, per a aquest torneig inicial, l’escenari triat va ser el Dream Padel de Quart, a escassos metres de Hyundai Autiber Motor, al que van acudir mig centenar de parelles participants que es van repartir entre les sis categories convocades. Pel que fa a l’apartat estrictament esportiu els triomfs, segons categories, van anar a parar a les mans de les parelles formades per Manzanares i Bonilla, i Corell i Ortín, respectivament en fèmines i masculí de primera categoria. Muñoz-Clemares i Torrome-Fos en masculí de segona i tercera categoria, i Corell i Ortín en la categoria mixta.

A l’agradable acte de lliurament de premis va acudir, entre altres, el responsable de vendes de Hyundai Autiber Motor, José Vicente Chaparro que va mostrar la seua satisfacció per l’excel·lent organització de l’esdeveniment i l’elevada participació en el mateix.

Aquells interessats a participar en posteriors tornejos abanderats per Hyundai Autiber Motor poden obtenir major informació en http://www.hyundai.es/concesionarios/autiber/evento-332 .

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 2 =

jornadas gastronomicas el puig
semana santa de torrent 2019