caixa popular

Hyperloop avança

Hyperloop avança
08/01/2018 -

Hyperloop One pot ser la solució a alguns dels molts problemes que ens espera en el futur. Primer, però, estarà bé recordar de què estem parlant.

Hyperloop és un projecte ideat per l’emprenedor per antonomàsia Elon Musk -famós per crear empreses com Tesla o SpaceX- sota el paraigua de l’empresa DevLoop. Aquest projecte pretén crear un tren ultraràpid que funcione amb levitació magnètica i que llisque per túnels cilíndrics despressuritzats.

Queda clar llavors que el projecte, a més de voler oferir seguretat als passatgers, pretén fer que la mobilitat siga més neta.

Doncs bé, el tren més ràpid del planeta es troba en fase de proves i recentment ha aconseguit una nova fita, arribar a la velocitat de 387 quilòmetres hora en una prova que s’ha realitzat en el desert de Nevada.

En un comunicat de premsa, el cofundador i responsable de tecnologia de l’empresa, Josh Giegel, ha anunciat que hyperloop pot mantenir aquesta velocitat per als seus trajectes.

De la mateixa manera, la prova en qüestió, realitzada el 15 de desembre, també es va emprar per a posar a prova la cambra de descompressió de hyperloop.

Tot el que toca Musk es converteix en or, per aquest motiu no resulta difícil imaginar que en uns pocs anys hyperloop siga la manera de viatge més freqüent per a l’ésser humà.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris